2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیس حس نجاست میکنم

715 بازدید | 29 پست

دوس پسرم ک مجازیه با یه اکانت فیک امتحانش کرده بودم و خیانت کرده بود رو دوباره اومد سمتم منم چون خیلی دوسش داشتم باهاش باز حرف زدم و کم کم خام شدم

تا اینکه بعد چند روزیه دیشب باهم چت مثبت هجده کردیم(قبلا هم‌میکردیم من مشکلی نداشتم)میگف قصدش ازدواجه چون میدونم اشتباه بوده کارم‌نباید از اون چتا میکردم ولی دیگه اب از سرم گذشته بود و اون حرفارو زدم خیلی پشیمونم بابت این چتامون

حالا میگم چرا من بخشیدم خیانتو بعدشم از اون چتا کردم

حالم خیلی بدع

خدا میبخشه منو؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این احتمال زیاد قصدش ازدواج نیست ، 

کامل کات کن و توبه ، توبه واقعی خدا میبخشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

سلام عزیزم.همین که الان ناراحتی خدا تورو می بخشه.من امتحان کردم هروقت گناه می کنم ازدست خودم غمگین می شم.فردا که ازخواب بلند می شم .حالم بهتر می شه.انگار جان تازه گرفتم.توهم تا فردا خوب می شی.فقط به خدا توقلبت بگو من دیگه ازاین کارها نمی کنم

فکر بکر

این عذاب وجدانت نشانه خوبیه یعنی وجدانت هنوز نمرده. زودتر تمومش کن اگه واقعا معتقد هستی. حتی چت معمولی چه رسد به چت ج ن س ی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

خدا خیلی بخشنده تر و مهربانتر از اوچیزیه که ما فکر میکنیم عزیز دلم راه توبه هم خیلی آسان هست دیگه این کار رو هیچوقت تکرار نکن 🌱💕

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج