2777
2789
عنوان

حرف زدن-.-

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 19 پست
دوستم که دارن😂 ولی اینجوری ک من حرف میزنم و استرسه تو لحن حرفام از چشمشون میوفتم عاخر😐

اینو از خودم در نیاوردم عزیز.  تو کتاب روانشناسی خوندم.  معمولا استرس رو جلوی افراد غریبه تر داریم دیگه.  از این میترسیم که چیزی بگیم که پرت و پلا باشه یا مورد قبول واقع نشیم یا اینقدری باشون صمیمی نیستیم و میدونیم تو اولویتای زندگیشون نیستیم، یجورایی یعنی دوسمون ندارن. واسه همین میگم تلقین کنی که دوست دارن و قبولت دارن.  جلو اشناها که آدم استرس نمیگیره. متوجه شدی؟ 

اینو از خودم در نیاوردم عزیز.  تو کتاب روانشناسی خوندم.  معمولا استرس رو جلوی افراد غریبه ...

درسته

ولی من جلو آشناها ام استرس و دارم

غریبه ها که هیچی دیگه کلا ترجیح میدم حرف نزنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین برا اینکع خوب بتونی حلش کنی ی کیوگیر بیار بشین باهاش بحرف ک عادت کنی 

شاید فک کنن دیوونع ای ولی تو باید بعضی وقتا با خودت بحرفی که جلو بقیه کم نیاری یا زیاد کتاب بخون و با یکی بچت و کلا سعی کن زیاد حرف بزنی چ با خودت چ با بقیع وقتی تنعایی به خودت نظر بدع دربارع زندگیت و با خودت حرف بزن 

راصتش منم همین طوریم زیاد حرف نمیزنم بزنمم ی چرت و پرتایی میگم هیشکی نمیفخمه حتی خودم

حالا تو با خودت تمرین کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز