2777
2789
عنوان

حرف زدن-.-

1395 بازدید | 19 پست

کیا فکر میکنن خیلی تو روابطشون و حرف زدنای عادیشون خوبن؟

هِلپ می😐

من یه مهمونی میرم تا صد سال ب حرفایی ک رد و بدل شده فک میکنم همیشه ام ب نتیجه میرسم ک خوب نیستم تو این چیزا اینم بگم که خیلی کم حرفم

ولی بعضی وقتا که رو مود حرف زدنم و انرژی دارم راضیم از خودم

دیشب ی مهمونی رفتیم شاید کلا چار تا جمله گفته باشم نصفش ام تُپق بوده-.-

نمیدونم شایدم بخاطر بارداریمه چون فک میکنم از قبل خیلی بدتر شدم

دوس دارم درست بشم نمیخام بچم مثل خودم بشه

اگه راهکاری دارین بگین

الان البته فک کنم خوابن همه😐

خسته شدم از فکر کردن بهش همین فکرا نمیزارن بخوابم-.-

اعتماد بنفس بده ب خودت

اطلاعات عمومیتو ببر بالا ک اگر بحث مورد نظر اطلاعات داشتی نظر بدی

موقع حرف زدن خونسرد باش 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعتماد بنفس بده ب خودت اطلاعات عمومیتو ببر بالا ک اگر بحث مورد نظر اطلاعات داشتی نظر بدی موقع حرف ...

عاخ عاخ

دقیقن همین خونسردی و ندارم

اگه میتونستم شمرده شمرده حرف بزنم خیلی بهتر میشد

همیشه حس میکنم وقت نیس انگار عجله دارم

بااینکه کاری ام ندارم :/

عاخ عاخ دقیقن همین خونسردی و ندارم اگه میتونستم شمرده شمرده حرف بزنم خیلی بهتر میشد همیشه حس میکن ...

همیشه 6ثانیه قبل از اینکه حرف بزنی بشمر و تو ذهنت مرتبشون کن و بعد اروم اروم بگو

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
همیشه 6ثانیه قبل از اینکه حرف بزنی بشمر و تو ذهنت مرتبشون کن و بعد اروم اروم بگو

شیش ثانیه زیاد نیست؟ میترسم بپرن وسط حرفم یا دیگه گوش ندن به حرفام

اعتماد بنفس بده ب خودت اطلاعات عمومیتو ببر بالا ک اگر بحث مورد نظر اطلاعات داشتی نظر بدی موقع حرف ...

چه جوری میشه اطلاعات عمومیو بالا برد؟😑

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

چه جوری میشه اطلاعات عمومیو بالا برد؟😑

کتاب لخونید

روانشناسی علمی 

رمان خارجی های طولانی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

ی چیز دیگه ام اینکه؛ مغزم خیلی موقع ها ارور میده واسه جواب دادن😑 نمیدونم چی جواب بدم

یا مثلا جواب تیکه ها رو چجوری بدم

خانواده شوهرمم ک مشالا چپ و راست تیکه میندازن

بدم میاد ک جلوشون کم میارم

کتاب لخونید روانشناسی علمی  رمان خارجی های طولانی

عاره واقعن الان ک فکر میکنم میبینم قبلا ک بهتر بودم کتاب میخوندم

الان دیگه حتی متنایی که یه ذره طولانین تو تلگرامم حوصلم نمیاد بخونم-.-

شیش ثانیه زیاد نیست؟ میترسم بپرن وسط حرفم یا دیگه گوش ندن به حرفام

4ثانیه کن.

اگر قرار باشه بپرن که اصلا حرف نزن

منم این مشکلو دارم بعضی وقتا تپق میزنم اساسی تا یه سالم هر وقت فکر میکنم بهش عصبی میشم.

ولی یه مدته سعی میکنم که اینو عملی کنم

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

حالا من نفسم بالا نمیاد موقع حرف زدن حرفم بریده میشه.  ایییییییینقد بدم میاد جدیدا اینطو شدم ولی من هی به خودم یاداوریش نمیکنم که بشه فراموشش کرد. یه چیز دیگه هم اینه که وقتی میری جایی،  به خودت تلقین کنی که همه اون افراد دوست دارن و منتظرتن.  

حالا من نفسم بالا نمیاد موقع حرف زدن حرفم بریده میشه.  ایییییییینقد بدم میاد جدیدا اینطو شدم ول ...

دوستم که دارن😂

ولی اینجوری ک من حرف میزنم و استرسه تو لحن حرفام از چشمشون میوفتم عاخر😐

4ثانیه کن. اگر قرار باشه بپرن که اصلا حرف نزن منم این مشکلو دارم بعضی وقتا تپق میزنم اساسی تا یه س ...

اگه میتونستیم بیخیال باشیم خیلی خوب بود

شاید بقیه اصلا توجه ام نکنن و براشون مهم نباشه ها

ولی من خودم خیلی حساس و سخت گیرم

همیشه ام میخام خوب صحبت کنم بدتر گند میزنم😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز