2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرق خاصی نداره با هم .برای پوست چرب سی سی کرم مناسب تره .

سلام گل خوبی❤️🌸

من کف سرم معذرت میخام ولی چربی خیلی خیلی زیادی ترشح میکنه از همون دوران نوجوونی

ساقه موهام خشکه

ولی کف سرم ب طوریه ک با ناخون میخارونم یه لایه عذرمیخام کره مانند و زرد یا سفید رنگ زیر ناخونامو میگیره و حس میکنم موهام خفه شدن و چربی سنگینی رو سرمه

چندساله ک اینطورم

و ریزش مو شدید هم دارم بخاطر کمخونی

راهکار چیه ؟؟🥲

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

سلام گل خوبی❤️🌸من کف سرم معذرت میخام ولی چربی خیلی خیلی زیادی ترشح میکنه از همون دوران نوجوونیساقه ...

سلام قشنگم قربونت مرسی🩷

اسکراب کف سر بگیر . 

کاملا کف سر رو لایه برداری میکنه و جلوی چربی و شوره رو میگیره و پوست های مرده برداشته میشه و ریشه مو ها نفس میکشه و ریزش کمتر میشه . 

هفته ای ۱-۲ بار میتونی اسکراب بزنی . 

اسکراب کف سر لورال عالیه . اگه قیمت مناسب میخوای اربن خوبه . 

موهات رو لایه لایه جدا کن تا کف سر مشخص بشه و اسکراب بزن به کف سر . اگه یه مسواک برداری و باهاش اسکراب رو روی پوست سر ماساژ بدی عالی میشه . 

بعدشم با شامپو بشور . اب ولرم استفاده کن . 

ساقه مو ها هم باید با روغن مو و ماسک مو ابرسانی بشن.

به ساقه ها شامپو نزن اصلا . 

روغن موی استلو قیمت مناسبی داره و موهات رو نرم و ابرسانی میکنه. 

اگه هم ماسک مو خواستی بزند لیمپیو عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام قشنگم قربونت مرسی🩷اسکراب کف سر بگیر . کاملا کف سر رو لایه برداری میکنه و جلوی چربی و شوره رو م ...

من بخاطر کمخونی شدیدی ک دارم ریزش موهام زیاده میترسم واقعا با اسکراب و مسواک بیوفتم ب جون سرم🥺😂همین یذره مویی هم ک مونده بریزه

شامپوی بلد نیستی ک بزنم چربی کف سرمو تنظیم کنع ؟

مدرس زبان انگلیسی:)🪐