دلم نمیخواد دیگه هیچی بشنوم . نه خبر نه تحلیل هیچی
فنینیسم جنگ جنسیتی زن ستیزی مرد ستیزی پیکمی دلار لبنیات مهاجرت و ... انقدر تحلیل های مختلف ازشون تو اینستا دیدم مغزم داره سوت میکشه .چقدر من تحت تاثیر رسانه م! وقتی از یه پست اسکرول میکنم پست بعدی ، تفکر و شخصیتم از این رو به اون رو میشه. میخوام برگردم به دوره غارنشیناااا ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راه حلش اینه که خودت تحلیلگر باشی با عمق اندیشه افکار منفی دیگران رو کنار بزنی مثِلا گردانندگان سوشال مدیا سودشون توی تنهایی انسانهاست طبیعیه که بسیار زیرکانه زن ستیزی و مرد ستیزی رو تبلیغ میکنن در صورتیکه عقل انسان هر دو رو مردود میدونه
من اینستا ندارم از خیلی خبرا هم اطلاعی ندارم میتونی پاک کنی زندگی عادیتو با مشکلات اقتصادی فقط بگذرو ...
من مشکل اقتصادی اونقدر عصبیم نمیکنه که هوای آلوده و تخریب محیط زیست عصبیم میکنه . نمیتونم ببینم کوه و میتراشند که توش انبوه سازی کنن یا هوایی که توش نفس میکشم آلوده باشه