2777
2789
عنوان

خسته شدم

184 بازدید | 13 پست

دلم نمیخواد دیگه هیچی بشنوم . نه خبر نه تحلیل هیچی

فنینیسم جنگ جنسیتی زن ستیزی مرد ستیزی پیکمی دلار لبنیات مهاجرت و ... انقدر تحلیل های مختلف ازشون تو اینستا دیدم مغزم داره سوت میکشه .چقدر من تحت تاثیر رسانه م! وقتی از یه پست اسکرول میکنم پست بعدی ، تفکر و شخصیتم از این رو به اون رو میشه. میخوام برگردم به دوره غارنشیناااا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینستا ندارم از خیلی خبرا هم اطلاعی ندارم میتونی پاک کنی زندگی عادیتو با مشکلات اقتصادی فقط بگذرونی

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

وقتی میدونم چی به چیه دیگه خبر میخوام چیکار.

نه اخبار جمهوری اسلامی گوش میدم نه اخبار ماهواره

نه اینستا دارم نه ایتا . ولی خب بعضی چیزا مثل هوای آلوده خیلی عصبیم میکنه اونم خبر نمیخواد از پشت پنجره مشخصه

راه حلش اینه که خودت تحلیلگر باشی با عمق اندیشه افکار منفی دیگران رو کنار بزنی مثِلا گردانندگان سوشال مدیا سودشون توی تنهایی انسانهاست طبیعیه که بسیار زیرکانه زن ستیزی و مرد ستیزی رو تبلیغ میکنن در صورتیکه عقل انسان هر دو رو مردود میدونه

من اینستا ندارم از خیلی خبرا هم اطلاعی ندارم میتونی پاک کنی زندگی عادیتو با مشکلات اقتصادی فقط بگذرو ...

من مشکل اقتصادی اونقدر عصبیم نمیکنه که هوای آلوده و تخریب محیط زیست عصبیم میکنه . نمیتونم ببینم کوه و میتراشند که توش انبوه سازی کنن یا هوایی که توش نفس میکشم آلوده باشه

من مشکل اقتصادی اونقدر عصبیم نمیکنه که هوای آلوده و تخریب محیط زیست عصبیم میکنه . نمیتونم ببینم کوه ...

کدوم شهر هستی؟ شهر من که کوه نمیتراشن، الانم هوا بارونیه آلودگی نیست

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............