2777
2789
عنوان

😲😲چه جنجالی😮😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 107 پست
یه کاربری بود به اسم یاسی جون کاربرا میگفتن براش گریه میکردیم ونذر کرده بودن براش سرکاری بود لو رف ...

همون که میگفت تو هتل زندگی میکنم؟

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان کتک و سقط جنین در اثر کتک زدن شوهر و ازدواج در 13 سالگی مد هست.  از همین سال تحویل تا الا ...

اگه هوش سرشار داشتیم که به اینجا نمیکشید 

همین امشب عضویت امروز اومده میگه هجده سالمه سه ماهه حامله ام جنسیتم دختره شوهرم میگه سقط کن بنظرتون از خونه فرار کنم بعد کلی داشتن بهش نظر جدی میدادن ها واقعا شاخ دراوردم

یه کاربری بود به اسم یاسی جون کاربرا میگفتن براش گریه میکردیم ونذر کرده بودن براش سرکاری بود لو رف ...

خخخخخ چه بامزن خانما.  من شاید غصه بخورم همون لحظه ولی دیگه اینقدر جلو نمیرم

البته به جز مواردی شبیه به صبا که حاوی گرفتاری شدید و بحرانی هست بقیه برام فرقی نمیکنه که راست باشه ...

بعله ولی ای کاش اولش بگن داستان خودم نیست 

چون در غیر این صورت یعنی دروغ گفتن 💖

وا میشه توضیح بدی

یه خانمی بود اومد پز شوهرشو بده گفت نوار بهداشتیمو اون برام نصب میکنه باقی خانما هم به شوهرش لقب غلام نصاب دادن

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
خیلی یادم نیست یکی بود انگار نوار بهداشتی برای زنش در محل نصب می کرد😃😃😃 من این و از بچه ها شنیدم ...

خخخخخ چه جالب

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خیلی یادم نیست یکی بود انگار نوار بهداشتی برای زنش در محل نصب می کرد😃😃😃 من این و از بچه ها شنیدم ...

اونم من بودم تو تاپیکش یکی از بچه ها رفته بود مهمونی جای رودرواسی دار عروسشون تو دسشویی شوهرشو صدا میزده بیا نوارو بذار جلو همه

اتفاقا من خود تاپیکو دیدم.  یعنی قهقهه میزدم از خنده چقدر باحال بود.  من خاموش بودم اون وقت.  جا داره یه سلامی بکنیم به خواننده های خاموش عزیز. 😄

یه خانمی بود اومد پز شوهرشو بده گفت نوار بهداشتیمو اون برام نصب میکنه باقی خانما هم به شوهرش لقب غلا ...

خخخخ

خیلی خندیدم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
همون که میگفت تو هتل زندگی میکنم؟

نه اون یاس بود

اینی که میگم یاسی جون

میگف شوهرم خودکشی کرده،اومده تو کوچه بابامو زده

میگم همسر غلام نصاب خودش دست نداشت؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه اون یاس بود اینی که میگم یاسی جون میگف شوهرم خودکشی کرده،اومده تو کوچه بابامو زده

😐😬😐 ماشاءالله یکی دوتا هم نیستن😒😞