2777
2789
عنوان

😲😲چه جنجالی😮😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 107 پست
صبا 😐 من تبریزم اونم میگفت تبریزه چقد من غصه خوردم که تا حالا کمکی بهش نکردم بچه هام عذاب وجدانمو ...

اینو کاملا یادمه به شما هم بدجور جواب داد تو مایه های اینکه من خودم خانواده دارم و نیاز به کمک ندارم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستان اینجا اشاره کردن مادام دی و ساریتا و میمون خیالیش نارگیل تا الان فکر کنم پرچم داران دروغگویان ...

مادام دی از اولش هم تابلو بود مخصوصا با اون داستانایی که بعد از جداییش تعریف میکرد از اون آقایی که با ویدئو کم باهاش حرف میزد و مثلا سوتی داده بود و با لباس نامناسب با خانواده اون آقا حرف زده یا مثلا اون عکسایی که از سایش تو خیابونای خارج کشور میگرفت

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

منم مادام دی رو میدیدم.  چقدم با ادب صحبت میکرد.  انگار میگفت خارج هم زندگی میکنه.  ولی دوستان خیلی ناراحتم منم چند یار عکس گذاشتم از خودم و شوهرم و عکس عروسی خودم فقط صورتم و ای واااااای

صبا 😐 من تبریزم اونم میگفت تبریزه چقد من غصه خوردم که تا حالا کمکی بهش نکردم بچه هام عذاب وجدانمو ...

🤔😐چطور نه واقعا چطور میتونن ب سادگی ب کلی انسان دروغ بگن:/

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
اینو کاملا یادمه به شما هم بدجور جواب داد تو مایه های اینکه من خودم خانواده دارم و نیاز به کمک ندارم

بعله 😑 همین الان چند تا فحش رکیک بهش دادم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
بعله کلا هر چی مد باشه بعضیا سعی میکنن برا جذب کاربر این دروغ ها رو بگن  ی مدت داستان زندگی مد ...

الان کتک و سقط جنین در اثر کتک زدن شوهر و ازدواج در 13 سالگی مد هست. 

از همین سال تحویل تا الان سه بار تاپیک سرکاری با موضوعات بالا زده شد که نیروهای همیشه در صحنه نی نی یار با درایت و هوش سرشار تاپیکهای سرکاری رو در نطفه خفه کردن😃😃😃

خدا بزرگتر است
الان کتک و سقط جنین در اثر کتک زدن شوهر و ازدواج در 13 سالگی مد هست.  از همین سال تحویل تا الا ...

دیگه بچه ها ماهر شدن زود متوجه میشن کی سرکار میذاره😹😏

یه کاربری بود به اسم یاسی جون

کاربرا میگفتن براش گریه میکردیم ونذر کرده بودن براش

سرکاری بود لو رفت

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
یه کاربر ستاره هم بود از مریضی بچش میگفت اطلاعات دقیق و کاملی میگفت از نوع بیماری که فکر کنم یه جور ...

ی ستاره نام دیگه ای بود شوهر تبریزی پولدار که اذیتش میکرد اونم فکر کنم دروغ بود🤐

البته به جز مواردی شبیه به صبا که حاوی گرفتاری شدید و بحرانی هست بقیه برام فرقی نمیکنه که راست باشه یا دروغ 

مخصوصا داستانهای زندگی که اصلا مهم نیست . یعنی درک نمیکنم راست و دروغ بودنش چه فرقی به حال بنده داره 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟