2777
2789
عنوان

😲😲چه جنجالی😮😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 107 پست
اسمش چرا یادم نمیاد . کاربری که سه قلو داشت مثلا و هر سری کلی مطلب ناراحت کننده میزاشت بقیه غصه میخو ...

همین امسالم ی کاربری هی میگفت پول نداریم 

گازمون رو قطع کردن 

بعضیا کمک هم کردن 

بعد هر چی ازش مدرک خواستن که ب نی نی یار بده نداد 

ب کاربرا هم همینطور 

اولش میگفت مدرک دارم ب نی نی یار نشون میدم ولی نشون نداد😐

اوشون هم لو رفت😑

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه تاپیک رو مخ رو همیشه دنبال میکردم . تاپیک آنه شیلی که آخر داستان کذاییش و نزاشت و پایان قصه به عهده مخاطب موند 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
همین امسالم ی کاربری هی میگفت پول نداریم  گازمون رو قطع کردن  بعضیا کمک هم کردن  ب ...

بدون مدرک چطوری اعتماد کردن . کمک کردن خوبه ولی از کجا معلوم طرف کلاهبردار نباشه .

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
یه تاپیک رو مخ رو همیشه دنبال میکردم . تاپیک آنه شیلی که آخر داستان کذاییش و نزاشت و پایان قصه به عه ...

😐😐 منم بدم میاد بعضیا کاربرا دیگه ادامه ماجرا رو نمیگن و بیخیال میرن😒😒 

بدون مدرک چطوری اعتماد کردن . کمک کردن خوبه ولی از کجا معلوم طرف کلاهبردار نباشه .

نمیدونم 😕 بچه ها میگفتن پس چطور بسته میخری اگه پول نداری 

میگفت میرم پارک سر کوچه یا از همسایه میگیرم

هر چند دیر  ولی باز خوبه متوجه شدن

یه کاربر ستاره هم بود از مریضی بچش میگفت اطلاعات دقیق و کاملی میگفت از نوع بیماری که فکر کنم یه جور ضعف عضلات بود اونم لو رفت دروغاش

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

خیلی از داستان زندگی ها سرکاری دراومده.  یا عکس گذاشتن از محتویات یخچال یا چشم و ابرو یا دکوراسیون داخلی که نصف عکسها نتی از آب درمی یاد و تاپیک از نیمه می ره مچ گیری و دعوا

خدا بزرگتر است
نمیدونم 😕 بچه ها میگفتن پس چطور بسته میخری اگه پول نداری  میگفت میرم پارک سر کوچه یا از همسای ...

تابلو بود دروغه صبا فاخته و خیلیای دیگه هم همینطور من هر کدومو چندذصفحه خوندم اصلا کاملا واضح بود ولی چون زیاد چیزی نمیگم حرفی نزدم فقط رفتم بیرون و دیگه نمیرفتم تو تاپیکاشون. با یه کم دقت حتی تو نوع حرف زدن و جزییات راحت میشه فهمید الانم هستن ولی خیلیا طرفداریشونو میکنن 

اسمش چرا یادم نمیاد . کاربری که سه قلو داشت مثلا و هر سری کلی مطلب ناراحت کننده میزاشت بقیه غصه میخو ...

صبا 😐

من تبریزم اونم میگفت تبریزه چقد من غصه خوردم که تا حالا کمکی بهش نکردم بچه هام عذاب وجدانمو بیشتر کردن گفتن آره ما منتطر بودیم بچه های تبریز یه تکونی بخورن 

خلاصه اعلام آمادگی کردم برای هر  کمکی ولی درست حسابی جوابمو  نداد 

حتی به شوهرم گفتم یکی از دوستام با بچه هاش میاد تو چند روز برو خونه مامانت به مامانمم گفته بودم چند روز بیا خونه ما واسه بچه داری کمک کن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

مادام دی معلوم نشد مرد بود بلکه معلوم شد یه ای دی مردونه هم داره که بی ادب و مشکلداره فک کنم ایرج یا هم چین اسمی بود اونم من تو تاپیکاش نمیرفتم چه زنونه چه مردونش برا همین درباره جزییاتش نمیدونم

خیلی از داستان زندگی ها سرکاری دراومده.  یا عکس گذاشتن از محتویات یخچال یا چشم و ابرو یا دکوراس ...

بعله کلا هر چی مد باشه بعضیا سعی میکنن برا جذب کاربر این دروغ ها رو بگن 

ی مدت داستان زندگی مد بود هر روز چند تا داستان زندگی 

ولی الان که مثل اون موقع طرفدار نداره 

کسی داستان زندگی نمیگه🙄😑