2777
2789
عنوان

شوهر بیشورم از وقتی که قبول نشدم

444 بازدید | 28 پست

هر موضوعی میشه ربطش میده به قبول نشدن من تو آزمون استخدامی خوب چکار کنم که با یه سال خوندن و ۵ تا صد تو کارنامه قبول نشدم من همه تلاشم رو کردم خودمو که نمیتونم بکشم.😭😭😭😭😭

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داری؟ امتیاز متاهلی و فرزند عالیه

هر کدوم ۱۴ نمره دارن کتبی هم ۴۲۸ شدم ولی چون رقیبا که ضریب شاغلین داشتن ۲۰۰ امتیاز بهشون اضافه شده من رد شدم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

استخدامی کجایی مگه 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

تقصر خودته که دنبال کار و ازمون میچرخی ، ول کن بابا دندش نرم کار کنه پول در بیاره ، خودت توقعش رو بالا بردی ، تو این مملکت زن طبق عرف و طبق قوانین و طبق دین و ایین دوست داره مثل پرنسها تو خونه بشینه و براش پول بیارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز