2777
2789

چی شد که تصمیم گرفتی قران بزاری حتما از چیزی ترسیده بودی اون ترسه که باعث خوابات میشه نه صدای قرآن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چون هر کس رو دیدم گوش داده یه اتفاقی برایش افتاده سنگینی زیادی داره سوره بقره

این چیه مد شده تو این سایت. همه یا پیش دعا نویسن یا رمال 

با صدای قرآن هم یه جوری میشن 🤔😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد که تصمیم گرفتی قران بزاری حتما از چیزی ترسیده بودی اون ترسه که باعث خوابات میشه نه صدای قرآن

یه مدتی هست نمیتونم بدون قرآن بخوابم عادت کردم یه شب نخوندم انگار یچیزمه 

واقعا جن دیدی😐

آره بیدارشدم دیدم دم پنجره وایستاده داره بهم نگاه میکنه میخنده سرمو کردم زیر پتو تاصبح بشه همه میگفتن باهاش دوست میشدی خیلی کارا برات میکرد

الان امریکا وترامپ وایناهمه کاراشون رو با اجنه پیش میبرن

همین جوری بی مقدمه یا با خودت فکر می کردی این چیزهای بد رو ازت دور می کنه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آره بیدارشدم دیدم دم پنجره وایستاده داره بهم نگاه میکنه میخنده سرمو کردم زیر پتو تاصبح بشه همه میگفت ...

ترامپ با تکنولوژی و صنعت پیشرفته و بمب های فوق سنگین و جنگنده های فوق پیشرفته پیش نمیبره با اجنه میره؟!عجب ها

حرفای الکی تو سایت نگو جالا همه ب قران هم دید بد میگیرن 

شما اگ خواب بد میبینی برو ببین در طول روز چیکار کردی یا چ‌فیلمی دیدی یا اعصابت نا ارومه 

همه وقتی ب مشکلی بر میخورن با ایات ارامبخش قران یا اروم میشن یا مشکلاتشونو حل میکنن 

افرین چقدر خوبب خوش ب سعادتت کاش منم میتونستم هم وقت نمیکنم هم از معنویت دور شدک در صورتیکه باحجابم و اهل نمازو روزه ولی فعلا پرگیر بوه شیرمم وقت قران نمیکنم ولی موقع بارداریم چندبار قرانو ختم کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز