sahat مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 413 عنوان خانوما بچه من چيه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 80 پست لطفا تجربياتتونو بگيد بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍 1397/01/04 | 01:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پویان_کوچولو عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1095 من حلقه رو برای خودم و هرکسی که تست کردم درست دراومدبعضی از علائم شمارو هم داشتم و نی نیم پسرهولی باز برای هرکسی فرق میکنه ✅محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد خـــدای تو ...
جاودانگي عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 1026 ٦-٧ هفته رفتم سونو قلب الانم بايد برم غربالگري اول تهران و كرج كدوم دكترا هفته ١٢جنسيتو درست ميگن؟ اگه كرجي كه برو سونو دكتر مرواريد،عاااااااااااليهب من با اطمينان كامل گفت پسرهواي دقتش فوق العادست
هاندان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 ١٣ عزيزم تهوع انچناني ندارم از مرغ بدم مياد خصوصا بو بده يك روز هوس چنجه كردم سه بار هرروز در ... عزیزم مثل من نی نی هم پسر بود پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
sahat مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 413 اگه كرجي كه برو سونو دكتر مرواريد،عاااااااااااليه ب من با اطمينان كامل گفت پسره واي دقتش فوق العاد ... هفته چندم گفت بهتون؟ بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
sahat مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 413 هفته ي ١٢ دكترتون كيه؟ دكتر جهانفر بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
sahat مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 413 خب خود دكترت كجارو پيشنهاد داده؟ فك كرد تهران ميرمگفت بهترينش دكتر پيريهولي بازم خطا دارن همشونالان مسافرتم لاهيجاننميدونم كجا ميرم اينجا تهران يا كرج بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
جاودانگي عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 1026 فك كرد تهران ميرم گفت بهترينش دكتر پيريه ولي بازم خطا دارن همشون الان مسافرتم لاهيجان نميدونم كج ... اگه ميتوني برو دكتر مرواريد،همسرتم ميتونه بياد داخل كه ني ني رو ببينه.من بهت قول ميدم هرچي بگه همونه
sahat مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 413 اگه ميتوني برو دكتر مرواريد،همسرتم ميتونه بياد داخل كه ني ني رو ببينه.من بهت قول ميدم هرچي بگه همونه باشه عزيزم ممنوننظرت راحب دكتر شاكري تهران چيه بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
جاودانگي عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 1026 باشه عزيزم ممنون نظرت راحب دكتر شاكري تهران چيه نمي شناسم گلممن كرجمدر مورد دكتراي كرج اطلاعات بخواي ميدونمبعد راستي تاپيك زدي ك بري لاهيجان سونونميتوني كرج يا تهران بري؟اونجا هرچي باشه شهرستانهعلاوه بر جنسيت الآن سلامتي ني ني رو هم ميگن
sahat مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 413 نمي شناسم گلم من كرجم در مورد دكتراي كرج اطلاعات بخواي ميدونم بعد راستي تاپيك زدي ك بري لاهيجان س ... اره احتمالا بعد تعطيلات ميرم همون كرج مرواريديا تهرانفقط مطمين شم ب همه جنسيتو ميگناخه بعضي دكترا به بعضيا ميگن به بعضيام نميگن بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
دلگیرم عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 6267 اجب عدد بتا چه نظري داري؟ مدام گرمه فقط پاهام سرده گاهيم لرز ميكنم عین منی مادر شوهرم و خواهرای شوهرمو مامانم میگفتن پسره الان دخترم سه ماهو یه هفتس
جاودانگي عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 1026 اره احتمالا بعد تعطيلات ميرم همون كرج مرواريد يا تهران فقط مطمين شم ب همه جنسيتو ميگن اخه بعضي دك ... منزلتون كرجه؟سونو غربالگري محدوديت زمان داره عزيزميعني بايد سر وقت بري
sahat مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 413 عین منی مادر شوهرم و خواهرای شوهرمو مامانم میگفتن پسره الان دخترم سه ماهو یه هفتس اوكي عزيزم بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍