2777
2789
من هنوز بچه ندارم عزیزم اما برای هممه اطرافیانم انجام دادم و همه درست بود البته باید دریت انجامش داو

مرسی گلم😍

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون ضربان قلب بهترین تشخیصه

مال دوتا خواهر شوهرام يكي ١٧٠ بود و دختر يكي ١٦٣ پسر مال من ١٦٧ بود و پسر 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
باشه عزيزم ششم وقت سونو دارم ولي بخاطر تعطيلات ديرتر ميرم اگ بگن بهتون ميگم

دست گلت دردنکنه حتما توی همین تایپک منتظرم انشالله اول سالم سالم باشه بعد همونی که می خواین

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

علايم فقط ادمو گيج ميكنه واقعا

كسي تو بارداريش خواب جنسيت ني ني شو ميديد؟ميخوام بدونم برعكس درمياد؟؟

دو سوي خواب ميبينم بچمو ميدن بغلم

بعد به التش نگاه ميكنم پسره 🙈🙈

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
علايم فقط ادمو گيج ميكنه واقعا كسي تو بارداريش خواب جنسيت ني ني شو ميديد؟ميخوام بدونم برعكس در ...

من هم دختر ديدم هم پسر اصلا نه علايم درسته نه خواب نه تست حتي سونو ١٢ هفته درست نيست فقط سونوي بالاي ١٦ هفته

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
فقط سلامت بچه مهمه. بعد دوست عزيز وقت سونو ك ضربان قلب گفتن چند هفته بودين؟ من ١٢ هفته بودم با اط ...

٦-٧ هفته رفتم سونو قلب

الانم بايد برم غربالگري اول

تهران و كرج كدوم دكترا هفته ١٢جنسيتو درست ميگن؟

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
عزیزم ضربان قلب بالای 140 باشه صدر صد دختره نوک سینه تیره نشانه دختره دست وپای سردم دختره ولی با ضرب ...

عزیزم نگو صد در صد....من ضربان قلب پسرم 157بود بقیه این علائمو هم داشتم.به نظرم علائم خیلی دقیق نیس تست زنجیر برای منو و اطرافیانم درست بود