2777
2789
یه تست زنجیر طلا هست , کسی استفاده نکرده ببینه درسته یا نه ?

این تست کاملا درسته تست ابوعلی سیناس که علمی هم هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ضربان قلب بالای 140 باشه صدر صد دختره نوک سینه تیره نشانه دختره دست وپای سردم دختره ولی با ضرب ...

نوک سینه من تیره بود پسر بود , خواهرم هم تیره بود ولی دختر بود

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
عزیزم ضربان قلب بالای 140 باشه صدر صد دختره نوک سینه تیره نشانه دختره دست وپای سردم دختره ولی با ضرب ...

اجب عدد بتا چه نظري داري؟

مدام گرمه

فقط پاهام سرده

گاهيم لرز ميكنم

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

من ک تهوع ندارم،شکمم یکم اومده جلو،عاشق ترشی و آلوچه هستم‌،از هیچ غذایی بدم نمیاد،لاغر شدم خیلی،هنوز نرفتم واسه تعیین جنسیت،کسی میترنه حدس بزنه جنسیت رو؟

پشت من...خدا بوده همیشه  
شما هم امتحان کردی ? 

من هنوز بچه ندارم عزیزم اما برای هممه اطرافیانم انجام دادم و همه درست بود البته باید دریت انجامش داو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
علايمم ب پسر ميخوره بجز اينا ضربان قلب بالاش سمت چپ بودنش لاغرشدنم كسي بوده اين علايمو داشته باش ...

اره منم دقیقا همین علایم رو داشتم وبچه ام پسر بود

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
از باس ن و رون چاق بشين اول دختره از قسمت شكم چاق بشي اول پسره 

شكم چاق شدم 

كل بدنم لاغرتر شده

الا شكم و سينه

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

من همه اينايي كه تو گفتي دارم ضربان قلب ١٦٧ نوك سينه تيره پاي سرد و پسره بچم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂