همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فقط اینو میدونم که چشم دختر باید درشت و گربه باشه با مژه های پررررر مثل خودم😌😂😂
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
ولی اون چشماش خیلییی قشنگ بود،اصلا همه چیزش قشنگ بود،بازوهاش،رگ دستش،زاویه فکش،موهاش،صداااش.... همه چیش🥲🥲🥲