2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط اینو میدونم که چشم دختر باید درشت و گربه باشه با مژه های پررررر مثل خودم😌😂😂

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

همین که چشم داشته باشه خوبه دیگه.

والاااا😂😂

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

هر کسی ی سلیقه ای داره 

همه با هر چشمی ی زیبایی دارن و به صورتشون بستگی داره اون مدل چشم کسی نمیشه اینو تایین کنه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

چشاش قشنگترین چشایی بود که دیده بودم امااا از نظر خودم نه دیگران:)))))

پس نتیجه میگیرم مهم نیست چشم بزرگ باشه یا کوچیک هرچقد دوسش داشته باشی همونقدر برات قشنگهه:)))

کوچولو بود چشاش گربه اییی نانازی چشم ابرو مشکی🥺🥺💔

ولی اون چشماش خیلییی قشنگ بود،اصلا همه چیزش قشنگ بود،بازوهاش،رگ دستش،زاویه فکش،موهاش،صداااش.... همه چیش🥲🥲🥲

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز