2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینو میدونم که چشم دختر باید درشت و گربه باشه با مژه های پررررر مثل خودم😌😂😂

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

همین که چشم داشته باشه خوبه دیگه.

والاااا😂😂

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

چشاش قشنگترین چشایی بود که دیده بودم امااا از نظر خودم نه دیگران:)))))

پس نتیجه میگیرم مهم نیست چشم بزرگ باشه یا کوچیک هرچقد دوسش داشته باشی همونقدر برات قشنگهه:)))

کوچولو بود چشاش گربه اییی نانازی چشم ابرو مشکی🥺🥺💔

ولی اون چشماش خیلییی قشنگ بود،اصلا همه چیزش قشنگ بود،بازوهاش،رگ دستش،زاویه فکش،موهاش،صداااش.... همه چیش🥲🥲🥲