2777
2789
عنوان

امان از دست پدرشوهر

156 بازدید | 7 پست

درد و دل... پدرشوهرم زیاد آدم جالبی نیست، بداخلاقه و واسه زندگی خودش بی مصرف ، ریز به ریز زندگیشون رو دوش مادرشوهرمه، خیلی هم دوست داره رو زندگی اطرافیان به خصوص بچه هاش مسلط باشه و همه چیو باهاش طی کنن، یه بارم من باهاش بگومگو داشتم سر دخالتش تو زندگیم که خیلی باهام با بی احترامی برخورد کرد، خلاصه گذشت، الان رو دخترم انگار یه حس تسلطی داره، همش به شوهرم میگه کارت منو ببر براش خرید کن ، پوشک بگیر لباس بگیر ، و همش میگه این بزرگ بشه دیگه پیش ما میمونه و با شما نمیاد ، از وقتی بچم به ماهش بود همش به زور از بغلم میگرفتش تا الان، دخترمم همش بغلش گریه میکنه ، اونم نمیزاره من آرومش کنم همش خودش میخواد بچه رو آروم کنه ، خیلی خیلی خیلی حرصم میگیره از این کارش، دلم بر بچه کباب میشه بخدا، به شوهرم هر چی میگم میگه پدربزرگشه دوسش داره من چی بگم

بعدم کلا عادتشه با خرید اسباب بازی و خوراکی بچه هارو به خودش جذب میکنه

بچه الان کوچیکه با یه شکلات گول مبخوره دو روز دیگه بزرگ بشه بگه فلان چیز رو مبخوام که قیمتش میلیونیه اون موقع دیگه نمیتونه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خووتو زیاد اذیت نکن بچه اول تا اخر وصل به پدر مادرشه پسر من می موند خونه بابام تا نوقع خواب  شب که میشد گریه گریه گریه که من میخوام ب م خونمون ساعت ۱۲ شب اوردنش خونه دیگه ام نگهش نداشتن 😂

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

عزیزم وابسته نمیشه بزرگ بشه مستقل میشه من دوتا از بچه های برادر شوهرم اینقدر جاری بی مسئولیت بی تفاوت بود منو مادرشوهرم بزرگشون کردیم الان دخترش که بزرگترها درست حسابی سلام نمیکنه اینقدر مامانش تسلط داره روش بزار به بچه آت محبت کنه دنیا به آخر نمی‌رسه نوه اشه میخواد چیکار کنه براش

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
خب جذب کنه ب عنوان پدربزرگ , چی میشه مگه ؟!

میگم دیگه ، زیاد آدم درستی نیست ، اهل چیزای درستی هم نیست ، اهل تریاک و رفیق بازی و اینجور کاراست، معروفم هست به دروغ گویی و بلوف زدن، نمیخوام بچم ازش چیزی یاد بگیره

عزیزم وابسته نمیشه بزرگ بشه مستقل میشه من دوتا از بچه های برادر شوهرم اینقدر جاری بی مسئولیت بی تفاو ...

آخه تربیت بچه های خودشو میبینم که هیچی بلد نیستن، میترسم بچه منم تاثیر بپذیره، خودشم رفتارای درستی نداره