2777
2789
عنوان

نظرتون 💅🏻

357 بازدید | 35 پست

کدوم یک از این اسما برای دختر ۱۹ ساله مناسبه و قشنگ تره؟ 

(میخواد اسمشو عوض کنه و بین این گزینه ها مونده) 

اگر میگید هیچ کدام ، خوشحال میشم پیشنهادتون رو بدونم 🥲

تعداد رای : 10
نظرسنجی
الارز
1
10%
نیلای
2
20%
آیسل
4
40%
آنیل
3
30%

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

پیشنهاد خاصی ندارم ولی یه چیز ساده تر بهتره بنظرم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پیشنهاد خاصی ندارم ولی یه چیز ساده تر بهتره بنظرم

مثلا مثل دیا ؟

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینا خیلی جدیدن تابلو میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مثلا مثل دیا ؟

دیا چیه 

نه🤦‍♀️

این اسمای این طوری معلومه خیلی جدیدا بعدا خودش پشیمون میشه

من چند وقت پیش یه خانم ۴۰ ساله رو دیدم با اسم مدیا ! قشنگ تابلو بود سکینه رو کرده مدیا 

یه چیزی باشه که ضایع نباشه عوض کرده به همون دهه هشتاد بخوره اینا اسمای نودیاست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دیا چیه نه🤦‍♀️این اسمای این طوری معلومه خیلی جدیدا بعدا خودش پشیمون میشهمن چند وقت پیش یه خانم ۴۰ س ...

آره خب اینم هست 

ولی انتخاب خیلییی سخته

به خصوص اینکه سه اسمه هم هستم و اومدم یه اسمیو انتخاب کنم که هم شناسنامه ای باشه هم بقیه صدا کنن سخت ترش کرده ..🤣

ایده ای نداری‌؟

آیدا بیشتر صدام میکنن ..

آره خب اینم هست ولی انتخاب خیلییی سختهبه خصوص اینکه سه اسمه هم هستم و اومدم یه اسمیو انتخاب کنم که ه ...

خب همین آیدا خوبه دیگه 

به سنت هم میخوره بعدا مشکل صدا زدن هم پیدا نمیکنی

الان اومدمممم چیشده خوشگلم

دعوام شده بود میخواستم بیای کمک🥲🤣🤣

تنا بودم🥲🤣

با کی ؟چرااا؟شروع کننده کی بوددد؟

با یه عالمه ادم 🥲🤣

یه حرفی زدم همه پریدن بهم ..

میخواستم بیای گزارش بزنی‌ بترکه یا بیای باهم فش بدیم😭🤣🤣

اونا ریپ زدن

با یه عالمه ادم 🥲🤣یه حرفی زدم همه پریدن بهم ..میخواستم بیای گزارش بزنی‌ بترکه یا بیای باهم فش بدیم ...

خب تو نظرتو بده دیگه مخالفا رو ولش کن

جنسی که نبود؟😬😂

من بیرون بودمم اصلا گوشی دستم نبودددد  اون لحظه بیشید