مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
این اسمای این طوری معلومه خیلی جدیدا بعدا خودش پشیمون میشه
من چند وقت پیش یه خانم ۴۰ ساله رو دیدم با اسم مدیا ! قشنگ تابلو بود سکینه رو کرده مدیا
یه چیزی باشه که ضایع نباشه عوض کرده به همون دهه هشتاد بخوره اینا اسمای نودیاست
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
آره خب اینم هست ولی انتخاب خیلییی سختهبه خصوص اینکه سه اسمه هم هستم و اومدم یه اسمیو انتخاب کنم که ه ...
خب همین آیدا خوبه دیگه
به سنت هم میخوره بعدا مشکل صدا زدن هم پیدا نمیکنی