2777
2789
عنوان

کنکور مجدد در بیست و هفت سالگی

129 بازدید | 13 پست

سلام من ارشد علوم ورزشی گرایش فیزیولوژی هستم ، به نظرتون برای کنکور بخونم فیزیوتراپی قبول شم؟ دیر نیست ؟؟ هزینه هاش میصرفه دوباره درس بخونم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عاشقش آره من ۲۴ سالگی برای معلمی باز کنکور دادم هرچند سر سن بیرونم کردن ولی خب تلاشمو کردم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

رشته خودتم که نزدیکه بهشکار نمیکنی؟

چرا کار میکنم و مربی هستم اما درامد متاسفانه از یه حدی بالاتر نمیره یا خیلی متغیره شرایط باشگاه زدن هم ندارم متاسفانه...

اگه عاشقش آره من ۲۴ سالگی برای معلمی باز کنکور دادم هرچند سر سن بیرونم کردن ولی خب تلاشمو کردم

عاشقش نیستم فقط بخاطر درامد و شغل و جایگاه میخوام دوباره کنکور بدم عاشق تربیت بدنی بودم ولی اذیت شدم متاسفانه تو این رشته

ینی به هزینه مجدد و ۴ سال درس توندن و یه سال برای کنکور خوندن می ارزه؟

میدونی به نظر من سنت اصن در حدی نیست که بگیم پیر شدی دیره، فقط به عنوان یه کیسی میبینم که میخوای تلاش کنی برای آینده بهتر و جایگاه اجتماعی بهتر. چرا که نه؟

ولی خب حساب شده تصمیم بگیر. همه جوانب رو حساب کن. تا وقتتو بیخود تلف نکنی. مثلا الان که ۶ سال درس خوندی توانش رو داری دوباره برای کنکور بخونی و بری دانشگاه از اول؟ 

میدونی به نظر من سنت اصن در حدی نیست که بگیم پیر شدی دیره، فقط به عنوان یه کیسی میبینم که میخوای تلا ...

اره میخوام درامد داشته باشم ، ولی خب خیلیا بهم میگن استعداد هنری داری برو فتوشاپو ادامه بده و ادیت ویدیو یاد بگیر ،چون مدرکشو دارم فتوشاپو و همه میگن اونو ادامه بدم در کنار مربیگری و دوباره کنکور ندم .

اره میخوام درامد داشته باشم ، ولی خب خیلیا بهم میگن استعداد هنری داری برو فتوشاپو ادامه بده و ادیت و ...

ببین من خودم هنر می‌خونم و توی همین حوزه‌ها فعالم. البته ادیت ویدئو نه.
و راستش رو بخوای اینکه خیلیا بهت میگن استعداد هنری داری برو یاد بگیر و فلان و بهمان، اکثر حرف کساییه که هیچ دانش حقیقی از اون کار و رشته ندارن. وقتی این حرف معتبره که از یه آدمی بشنوی که سال‌هاست توی این کاره. و اونم تو چند سال اول درآمد خوبی نداری یا اصلا نداری و خیلی باید وقت و علاقه بذاری. اگه خیلییی علاقه داری توصیه می‌کنم علاقه خودمم همینه وگرنه نه.
فیزیوتراپی با اینکه تازه میخوای کنکور بدی درآمد به شدت استیبل‌تر و پایدارتری داری، و مردم خیلی بیشتر بهت احترام می‌ذارن. پرستیژ اجتماعی داری.
در آخر همش تصمیم خودته. ولی به نظرم این حرفی که بقیه بهت می‌زنن پایه و اساس درست و حسابی نداره. جدی نگیر