سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بببین مردا بعضی وقتا دوست دارن تنها باشن بررخلاف خانمااا
اگ تو دعوا و بحث کردنا زنگ زدی ج نداد نترس انفاقی نیفتاده فقط میخاد تنها باشه و اروم شه وقتی اروم شد خودش میاد بهتون قولرمیدم
پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....خدایا ی سواال؟؟؟چرا حروم ب ما نمیسازه ب بعضیا میسازه؟؟؟چرا هرکاری هر خوبی میکنیم واسه بندگانت ب چشم نمیاد ؟؟خدایا چرا شانس ندارممم من !!!خدایا اصلا چرا زورت ب آدمای ضعیف میرسه آدمای هفت خط هرروز قوی تر میشن ؟؟؟خدایا خودت میدونی امیدی ندارم ب زندگی از بس زجر کشیدم تو زندگی حسرت خوردم خدایا خودت میدونی ک جز نون حلال چیزی سر سفره م نیاوردم پس چرا نمیبنی منو؟؟؟خدایا تنها چیزی ازت میخام ی بخت خوب ی زن خوب ک بتونم باهم زندگی کنیم پس ب عضمتت قسم ی دختر پاک و سالم بذار سر راهم همین ..خدایا دیدی توقع من کم بود ولی بزرگ ترین نعمته واسم ک بهم بدی
اونم اخلاقش همینجوریه موقع اعصبانیت میخواد تنها باشه
اخلاق مردا اینجورین تنهایی ارومشون میکنه
ولی خانما ن باید باهاشون حرف بزنی تاراروم شن
پس این مورو مد نظرتون باشههه
و اینکه مرد وقتی خستس بهش گیررندین اگ واکنشی مسبت ی حرفاتون نداشت دلیل بر بی محلی نیست بخدا
خستس.تنش خستس فشار روشه و خیلی چیزای دیگ
پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....خدایا ی سواال؟؟؟چرا حروم ب ما نمیسازه ب بعضیا میسازه؟؟؟چرا هرکاری هر خوبی میکنیم واسه بندگانت ب چشم نمیاد ؟؟خدایا چرا شانس ندارممم من !!!خدایا اصلا چرا زورت ب آدمای ضعیف میرسه آدمای هفت خط هرروز قوی تر میشن ؟؟؟خدایا خودت میدونی امیدی ندارم ب زندگی از بس زجر کشیدم تو زندگی حسرت خوردم خدایا خودت میدونی ک جز نون حلال چیزی سر سفره م نیاوردم پس چرا نمیبنی منو؟؟؟خدایا تنها چیزی ازت میخام ی بخت خوب ی زن خوب ک بتونم باهم زندگی کنیم پس ب عضمتت قسم ی دختر پاک و سالم بذار سر راهم همین ..خدایا دیدی توقع من کم بود ولی بزرگ ترین نعمته واسم ک بهم بدی