2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواجت چرا اجباری بوده مگه بله رو از عروس نمیگیرن تو بگی نه که دیگه اجباری  نیس 

اشن ازدواج اجباری هم حلالیتی نیس حرامه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

حالا چرا خودکشی خو جدا شو 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

سلام منو به خدا برسون

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
حالا چرا خودکشی خو جدا شو 

نیلای خوبی 

ما اومدیم شیراز و برگشتیم . سال تحویل رفتیم حافظیه له شدیم تو جمعیت😐😐

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

مگه همه ادما با عشق ازد میکنن بخدا اونایی هم ک با عشق ازد کردن اکثرشون پشیمونن مثال بارزش هم خواهرم ک با یه بدبختی بهم رسیدن الان میگه طلاق طلاق ولی من از سر لجبازی با خانواده خودم بدون هیچ عشقی ازد کردم الان شوهرم هزار تا ایرادم داره ولی دوسش دارم و دوسم داره عادت میکنی به مرور 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
نیلای خوبی  ما اومدیم شیراز و برگشتیم . سال تحویل رفتیم حافظیه له شدیم تو جمعیت😐😐

خیلیییی شلوغ میشه اونجا😳.... مام شیرازیم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
نیلای خوبی  ما اومدیم شیراز و برگشتیم . سال تحویل رفتیم حافظیه له شدیم تو جمعیت😐😐

ماهم قراره بریم شیراز ازقیمت سوییت هاخبرنداری؟یه سوییت ساده میخوایم

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

خب مشکل شوهرت چیه؟اگه خوبه که کناربیا کم کم سخته ولی خب من متوجه ازدواج اجباری نمیشم چون رضایت نباشه عقدباطله

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍