2777
2789

نه که ما ازدواجمون از رو عشق و علاقه بوده باهم خوبیم؟عزیزم این چه حرفیه خودکشی چرا افکار منفی رو از خودت دور کن

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
خیلیییی شلوغ میشه اونجا😳.... مام شیرازیم

میشه بگین قیمت سوییت هاتوشیرازچهطوره؟ازکجاباید گیربیارم

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کنارمیای بلاخره منم اول مثل توبودم درحدی که همش میخواس بیاددنبالم خودمو به مریضی میزدمو الکی میگفتم درس دارم خیلی روزای سختیو پشت سرگذاشتم اما الان دیگه پذیرفتمش و سعی میکنم دیگه به گذشته فک نکنم ولی خب توزندگیم از خیلیا نمیگذرم 

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
میشه بگین قیمت سوییت هاتوشیرازچهطوره؟ازکجاباید گیربیارم

همه قیمتی هست.. درست نمیدونم. از برنامه دیوار کمک بگیر.شهر رو شیراز تنظیم کن میاره واست

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
همه قیمتی هست.. درست نمیدونم. از برنامه دیوار کمک بگیر.شهر رو شیراز تنظیم کن میاره واست

باشه ممنون 

چه اسم پروفایل جالبی😄 پیشینه اش چیه؟؟😃 هرچی زدی تکراری بود؟؟😂

خخخخ من قبلا عضو بودم خوب بعد دیگه خسته کننده شد کاربریمو گفتم قطع کنن تا اینکه یه خانومی بود بااسم دختر آفریقا چون میشناختمش تاپیکاشو خاموش میخوندم خیلیا بهش گفتن که سرکاریه و این حرفا منم بخاطر اون دوباره عضو شدم و ازش حمایت کردم 😄😄😄

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
نیلای خوبی  ما اومدیم شیراز و برگشتیم . سال تحویل رفتیم حافظیه له شدیم تو جمعیت😐😐

سلام عزیزم قربونت 

عه 😍خوش اومدین 

کم موندین که چه زود برگشتین 

خوش گذشت؟

اره دیگه عید شلوغه سال تحویلم که دیگه نگو

ولی من دوس دارم حافطیه رو اونم تحویل سال

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

سلام عزیزم قربونت  عه 😍خوش اومدین  کم موندین که چه زود برگشتین  خوش گذشت؟ اره دی ...

اره دیگه از بیست و نهم بودیم تا امروز

خوب بود جای شما خالی . رفتیم باغ عفیف اباد نارنجستان 

حافظیه 

بازار وکیل😐😐😐😐 کاش نرفته بودیم از شلوغی 

مسجد نصیرالملک

و....

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی