2777
2789
عنوان

علائم بارداری بعد سقط

298 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من حدود دوهفته پیش سقط کردم طبیعی هماتوم داشتم خودش دفع شد سونو واژینال رفتم گفت یذره مونده دفع میشه خودش علائمم مثل تلخی دهان حالت تهوع تکرر ادرار همش رفت ولی دو روزه باز شروع شده حالت تهوع همش رابطه عم نداشتم تو این مدت چرا اینجوری شده کسی میدونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من بود چند جام خوندم بود

منم دارم.چند روزه عقب انداختم پریشب تا حالا لکه قهوهای میبینم.🙁

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

برو دکتر احتمالا ی تکه مونده اصلا نمیشه تو دوهفته حامله شد و علاعم حاملگی حداقل بعد از گذشت چند روز از پریودی شروع میشه و شما چون سقط داشتی احتمال اینکه تا دو سه ماه دیگه باردار بشی خیلی کمه چون سقط باعث کاهش درصد بارداری میشه

برو دکتر احتمالا ی تکه مونده اصلا نمیشه تو دوهفته حامله شد و علاعم حاملگی حداقل بعد از گذشت چند روز ...

اینطور نیست من یک بار سقط کرده بودم منتهی خودم با قرص و بدون اینک پریود بشم یه ماه بعد تست بارداریم مثبت شد ک هماتوم داشتم و سقط شد خودش مجدد ولی طبیعی من نکردم دیگه

منم دارم.چند روزه عقب انداختم پریشب تا حالا لکه قهوهای میبینم.🙁

شما ایشالله که بارداری ولی ایشون چون سقط داشته حداقل دو تا سه ماه طول می‌کشه که رحمش دوباره بخواد جنین قبول کنه

انشاالله بارداری شمام لک لانه گزینی شاید باشه

عزیزم منم یکساله بچمو از دست دادم تازه شما چند ماهه بوده من وقت زایمان. انشاالله خدا به هر دو مون بده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

عزیزم منم یکساله بچمو از دست دادم تازه شما چند ماهه بوده من وقت زایمان. انشاالله خدا به هر دو مون بد ...

ای وای خیلی درد بدیه خدا انشاالله دامنتو سبز کنه❤️

میترسم دوقلو موقلو باشه😐امکانش نیس یکیش دفع شه؟خیلی میترسم

چرا  امکانش هست منم باردارم برای من دوقلو بود اما کیسه ابشون جدا بود یعنی غیر هم سان بودن که یکیش بخاطر تشکیل نشدن قلب نموند ولی اون یکی رو هفته دیگه میزام