2777
2789
عنوان

تنها بزرگ کردن بچه بدون حمایت مالی

126 بازدید | 15 پست

بچمو به تنهای میخام بزرگ کنم بدون حمایت مالی شوهرم ولم کرد 

فقد خدا میدونه چه روزهای سختی  رو به رو دارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

قوی باش ی کار خوب پیدا کن و خودت مستقل شو

بچم کوچک  سرکار رفتنم سخته

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دیشب پسرم میگفت مامان میدونم نداری ولی میشه تونستی ی مرغ بخری کباب کنی دلم میخواست گوشت بدن خود ...

عزیزم یه دونه رون بخر برا هر دوشون خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو سره کار میری 

خیلز کم توقعن بخدا باادب ولی نمیدونم کسی خوششون ازشون نمیاد حتی یکی بوسشون نکرده

خدا حفظشون کنه خودت به جای همه بهشون محبت کن مطمئن باش بیشترم بهشون میچسبه و دلگرم میشن

2790
2778
2791
2779
2792