2777
2789

قبول دارم 

واسه همین اجر به غیر حساب نزد خدا داره 

یعنی بی حساب و کتاب پاداش

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من همش میگم میگذره ولی کل زندگیمون به این میگذره گذشت 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا توی جهنم ترین فصل زندگیم هستم

از اون جهنم هایی که از هر طرف آتیشه و داری می سوزی... ولی شهودم قویه و می دونم اگه دووم بیارم، فصل قشنگ زندگیم بعد از ۳۰ و خوردی سال بدبختی و غم عمیق شروع میشه... به امید خدا 

انشالله عزیزم منم دقیقا مثل تو ام

ممنونم عزیزم

حواست به نشونه ها باشن... 

نشونه ها خیلی مهمه... من توی خواب و بیداری کلی نشونه هستن که منو راهنمایی می کنن... شاید عجیب باشه ولی من وسط این جهنم، آرومم و دیگه احساس قربانی بودن ندارم... با اینکه زندگی از هر راهی برای غمگین کردن من استفاده کرد، ولی من سرمو گرفتم بالا و قشنگ تر از قبل بهش لبخند زدم

زندگی بهم یه فرصت دوباره میده... اینو من با قلبم حس می کنم