من ۱۰ سال با یه نفر بودم در کمال ناباوری زن گرفت الان زنش پیام داده اخوال پرسی میکنه میگه ببخشید موهام زیر کمرش گیر کرده بود میخاد منو بسوزونه شیطون میگه گند بزنم به زندگیشا
اگر بشینم تعریف کنم که چیا کشیدم از ظهر عاشورا بدتره هنوز فراموش نکردم زنش هم ای مدل پیاما میده
گوشیت گزینه بلاک نداره
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونه من چقدر سر ای رابطه زحر کشیدم آخرش هم نشد میخاد منو بسوزونه عوضی
بیخیالی طی کنی خودش بیشتر میسوزه....شک نکن داره میترکه وگرنه دلیلی نداشت پیام بده بهت....صبر کن در ک.ن اونم میذاره پسره...
مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭