2777
2789
عنوان

شیطون میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 41 پست
اگر بشینم تعریف کنم که چیا کشیدم از ظهر عاشورا بدتره هنوز فراموش نکردم زنش هم ای مدل پیاما میده

گوشیت گزینه بلاک نداره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو منم چون دیدم زیاد گیر می کنه دیدم فایده نداره تقدیم شما کردمش!

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

میدونه من چقدر سر ای رابطه زحر کشیدم آخرش هم نشد میخاد منو بسوزونه عوضی

بیخیالی طی کنی خودش بیشتر میسوزه....شک نکن داره میترکه وگرنه دلیلی نداشت پیام بده بهت....صبر کن در ک.ن اونم میذاره پسره...

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

اگر بشینم تعریف کنم که چیا کشیدم از ظهر عاشورا بدتره هنوز فراموش نکردم زنش هم ای مدل پیاما میده

عزیزم خدا بهت صبر بده:)) 

من برای ی رابطه چند روزه کلی خون به‌جگر شدم تو واقعا سختی کشیدی و حق داری برات دعا میکنم بهترین نصیبت

عاشق نی نی سایتی هام

اره خود نکبتشه چندبار هم زنگ زد من گریه کردم همه جا گفته بود دلم خنک شد

خاک برسرش ،ببین بچه ها خوب 

جوابایی دادن چندتاشونو براش 

بفرست و خط تو عوض کن

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

2790
2778
2791
2779
2792