2777
2789
عنوان

میشه یه کمکی کنید

48 بازدید | 6 پست

خواهرم دوسال پیش توسط بابام کتک خورد بعد ببخشید بابام خواست از دلش دربیاره کسی تو اون اتاق نبود بابام افتاده رو خواهرم و خیلی ببخشید لب خواهرم رو خو.رده

و خب خواهرم بهش تقریبی تجاوز به حریم خصوصی شده از دوسال پیش تا الان یک ذره حالش خوب نیست! یک ذره نمیتونه فراموش کنه مدام گریه می‌کنه و حالش بده به مامانم هم که گفته بود ، مامانم از بابام دفاع کرد و گفت نه شما دهنتون کثیفه که خب ما یه چیزایی دیده بودیم الان نشسته هی داره گریه می‌کنه بخدا صبح تا شب اخماش تو همه دیگه خستم کرده هرچقدر باهاش صحبت میکنیم حالیش نمیشه دیگه بدم ازش میاد خسته شدم یه راهکار بدید توروخدا دیگه بریدیم خستمون کرده

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

متوجه نمیشم از دل در اوردن چه ربطی به لب گرفتن داره؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

متوجه نمیشم از دل در اوردن چه ربطی به لب گرفتن داره؟!

نمی‌دونم بابام انگار دنبال موقعیت بوده دیگه خسته شدم اومده افتاده روش نشسته لب گرفته دیگه خسته شدم خسته بخدا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم بابام انگار دنبال موقعیت بوده دیگه خسته شدم اومده افتاده روش نشسته لب گرفته دیگه خسته شدم خ ...

خواهرتون چند سالشه پدرتون چند سالش؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خواهرتون چند سالشه پدرتون چند سالش؟!

بابام ۵۶ خواهرم ۱۶

بابام ۵۶ خواهرم ۱۶

شما خودت چند سالتونه؟!اگه بزرگتری که لطفا حواست بیشتر باشه به خواهرتون و اینکه اگه از لحاظ روحی خوب نیست حتما براش وقت مشاوره بگیرید 

شما خودت چند سالتونه؟!اگه بزرگتری که لطفا حواست بیشتر باشه به خواهرتون و اینکه اگه از لحاظ روحی خوب ...

همسنشم بخدا اصلا راضی نمیشه مشاورهای شهرمون چنان سنتی فکر میکنن انگار تا حالا درس نخوندن نمی‌دونم چیکارش کنم بخدا خستم شده یک روز خوش ما با این نداریم هر روزمون به دعوا و داد و بیداده