2777
2789
عنوان

زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 52 پست
خانم محترم خواهر من به خاک مادرم قسم تو این سایت نه به زنی بی حرمتی کردن و نه سواستفاده حتی میتونید ...

برادرم تو امضات اسم مادر خوبتو پاک کن بعدشم چه لزومی داره ک بفهمن شما خاممی یا آقا

با کاربری خانم بیا راحت

این چیزا که مشکل نیست همه جا خوب و بد وجود داره ناراحت این چیزا نباشین

شما که به خودتون اطمینان دارید و میدونید فقط برای سرگرمی و چیزی یاد گرفتن به این سایت میاد پس بهتده با کاربری خانم بیاد خیلی راحت و خیلی شیک

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

برادرم تو امضات اسم مادر خوبتو پاک کن بعدشم چه لزومی داره ک بفهمن شما خاممی یا آقابا کاربری خانم بیا ...

خیلی ممنون از درک و شعور و اصالت خانوادگی شما خانم محترم که متوجه شخصیت بنده میشید

من حتی درخواستی به خانمی اینجا ندادم و گفتم آقا اگر من حتی بهتون درخواست دادم برام گزارش بزنید

یعنی امنیت ناموس دیگران برام مهمه

بعدش تو این چند ساله اینجا هستم کلی تجربه کسب کردم از خانم های اینجا تا در زندگی متاهلی آینده بدردم بخوره 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون از درک و شعور و اصالت خانوادگی شما خانم محترم که متوجه شخصیت بنده میشیدمن حتی درخواستی به ...

داداش منم مثل شماست و چون پیش ما چهار تا خواهر بزرگ شده روحیه مثل شما داره اتفاقا موفق هم هست الان ماشالله

مغازه بزرگ لوازم خانگی داره و مشتری هاش همه خانم هستن و مثل شما چشم پاک و خوبه 

موفق باشید

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

داداش منم مثل شماست و چون پیش ما چهار تا خواهر بزرگ شده روحیه مثل شما داره اتفاقا موفق هم هست الان م ...

خدا به داشتون و شما و خواهراتون سلامتی بده

خوشبخت و شاد باشید

تشکر خانم محترم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خدا کریمه ازدواج و روزیش تو مقوله منطق نمیگنجه

هرچقدر بریزی زمین و جمع کنی با حساب کتابت جور در نمیاد

ولی کافیه برید زیر یه سقف و واقعا همو دوست داشته باشید و کنارهم باشید مطمن باش خیلی زودتر از چیزیکه فکرش کنی زندگیتون جمع میشه

شعور از خانواده تون میباره که تمسخر می‌کنیاینجا حرف آزاده و من بی حرمتی به کسی و خانمی نکردم

دوست داره باهات حرف بزنه 

با پا پس میزنه با دست پیش میکشه 

به این حتما درخواست بده شک نکن 

اصلا نمیشه

اون ک شما میگین هردوسه سالی یه افزایش قیکتی بود

ن الان ک نجومی همه چی میره بالا

اگه اونا پس انداز کنن و پس اندازشونم تو بانک گذاشتن پول نباشع اره شاید بعد 15 سال بتونن

وگرنه اصلا نمیشه 

دوست داره باهات حرف بزنه با پا پس میزنه با دست پیش میکشه به این حتما درخواست بده شک نکن

بخدا به مرگم که قسمی شاید حساب نشه

صبح میام سایت رو چک میکنم روزی ۲ الی ۳ درخواست از بعضی خانم ها دارم که رد میکنم چرا چون باور دارم نباید خط قرمز رو رد کنی و موجب بی امنی زن های اینجا بشی

مادرم منو اینجوری تربیت نکرده که بخوام بی حرمتی کنم

این سایت صرفا برام کسب تجربه و استفاده تو زندکی متاهلی آیندمه

کارش خیلی زشت بود ،شما محترمانه داشتین با استارتر صحبت میکردی

ممنون از درک و فهم شما خانم

اشکال نداره

همین که وجدانم راحته اینجا برای زنی ایجاد نا امنی نکردم و نمیکنم

خدا منو ببخشه همین 

من مامان بابام هر دو کارمند بودن

مامانم معلم

بابام شرکت گازی

الان هر دوبازنشسته ان

خب تلاش کردن به همه چی رسیدن

ولی الان با این تورم نمیشه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

دیگه اینجا همه جور ادمی هست،شاید جدی نگیر.

درسته

ممنون بابت همدردی شما

سلامت باشید