2777
2789
عنوان

زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 52 پست
اون موقع هرروز همه چیز نمیرفت بالامن خودم همینطوری شروع کردم و پوستم قلفتی کنده شد از همه خوشی هام گ ...

اگه قسطت برا خرید خونه باشه

بنظرم وقتی حقوق ثابتی باشه میشه قسط و مخارج رو مدیریت کرد باهاش 

شعور از خانواده تون میباره که تمسخر می‌کنیاینجا حرف آزاده و من بی حرمتی به کسی و خانمی نکردم

از توهینت مشخصه کلا چی هسی

و سایت مختص بارداری هم هسی ک خودش ثابت کننده و گویای همه چیزه

تو ب فکر تربیت خانواده خودت باش

ک سایت بانوان نیای

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از توهینت مشخصه کلا چی هسیو سایت مختص بارداری هم هسی ک خودش ثابت کننده و گویای همه چیزهتو ب فکر تربی ...

به شما مربوط نیست 

این سایت آزاده

شکاینی دارین به ادمین سایت بگید

اینجا جنگ جنسیتی معنایی نداره

جامعه روشنه و زن ها در کنار مرد ها به تعامل اجتماعی میپردازن

از بیوتون انتظار چنین حرفایی نمیومد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

به شما مربوط نیست این سایت آزادهشکاینی دارین به ادمین سایت بگیداینجا جنگ جنسیتی معنایی ندارهجامعه رو ...

ارزش جواب دادن هم نداری

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

ارزش جواب دادن هم نداری

درسته شما داری که با وجود شوهر به پسر غریبه ریکوست میدی و استوری می‌بینید

جوابتون نمیدم حال کنید 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اگه قسطت برا خرید خونه باشهبنظرم وقتی حقوق ثابتی باشه میشه قسط و مخارج رو مدیریت کرد باهاش

نه الان نمیشه قول میدم بهت

فقط در صورتی میشه که هم خانواده دختر و هم پسر حمایت کنند هر جا کم آوردند روشون حساب کرد

الان خرج خورد و خوراک و کرایه و پول پیش رو ببین

چی میمونه ک پس انداز کرد؟

مگه مثل من خودتو با وام اسیر کنی

درسته شما داری که با وجود شوهر به پسر غریبه ریکوست میدی و استوری می‌بینیدجوابتون نمیدم حال کنید

خاله زنکم ک هسی

ک رفتی تاپیکامو خوندی

و ب جهت تهمتی ک زدی حلالت نمیکنم اقای محترم

کاش مادرت برات وقت میزاش حیف عجل مهلتش ندادخ

نه الان نمیشه قول میدم بهتفقط در صورتی میشه که هم خانواده دختر و هم پسر حمایت کنند هر جا کم آوردند ر ...

کامنتمو درست متوجه شدی؟

میگم اگه قسطت بابت خرید خونه باشه

و حقوق ثابت داشته باشی

میشه مخارج رو در کنار قسط مدیریت کرد

وقتی خونه خریدی دیگه کرایه و پول پیش نداری که

خاله زنکم ک هسیک رفتی تاپیکامو خوندیو ب جهت تهمتی ک زدی حلالت نمیکنم اقای محترمکاش مادرت برات وقت می ...

وقتی بی حرمتی می‌کنید باید. جواب بشنوید 

اگر احترام میخواهید باید احترام بزارید

به مادرم توهین نکنید 

حق اینکارو ندارید

وقتی بی حرمتی می‌کنید باید. جواب بشنوید اگر احترام میخواهید باید احترام بزاریدبه مادرم توهین نکنید ح ...

تو هم حق نداشی تاپیکو چپکی بخونی

خاله زنک

کامنتمو درست متوجه شدی؟میگم اگه قسطت بابت خرید خونه باشهو حقوق ثابت داشته باشیمیشه مخارج رو در کنار ...

آره متوجه شدم ولی فکر کنم شما نگرفتی چی میگم

قسط بابت خونه هم که باشه وقتی پشتوانه نباشه ارزش نداره

همه زندگیت میشه قسط

اکی؟

تو هم حق نداشی تاپیکو چپکی بخونیخاله زنک

به مادرم توهین کردی 

امیدوارم لذت ببرید از فردا چون قراره اتفاق های خوب براتون بیاد

جواب نمیدم

به مادرم توهین کردی امیدوارم لذت ببرید از فردا چون قراره اتفاق های خوب براتون بیادجواب نمیدم

تو هم ب من و شعورم توهین کردی

ک شوهرم دارم و ریکوست دادم

در حالی ک ریکوست داده بودن ب من

پس ببند دهنتو

و من وضعیت تاهلم رو خودم میدونم چجوریه ک ی کاری میکنم

لازم نیس تو بیای شعر بگی

شعور از خانواده تون میباره که تمسخر می‌کنیاینجا حرف آزاده و من بی حرمتی به کسی و خانمی نکردم

داداش تو به بزرگیت ببخش

همینجور خوب بمون و روزای خوبی رو خدا بدات بسازه

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺

داداش تو به بزرگیت ببخشهمینجور خوب بمون و روزای خوبی رو خدا بدات بسازه

خانم محترم خواهر 

من به خاک مادرم قسم تو این سایت نه به زنی بی حرمتی کردن و نه سواستفاده 

حتی میتونید امضای بنده رو بخونید 

ولی چون مردم تا بعضی از زن های اینجا منو میبینن به خودم و مادرم فش میدن

آیا تمسخر و بی شعوری به جنس زن و مرد برای شخص افتخار و هنره ؟

من کسی نیستم خدا ببخشه