2777
2789
عنوان

زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 52 پست

آره عزیزم فکر کنم فوقش تا ده سال بتونید .میتونین یه حقوق رو بدین طلا بخرین هر ماه .شایدم زودتر بتونید بخرید چون اداره ها وام مسکن میدن یا تسحیلات دیگه مثل خونه سازمانی دارن

باید برنامه ریزی کنی

و شوهرت توجیه کنی

شوهرت حتما باید شغل دوم داشته باشه

حقوق شما اصلا نباید توی زندگی خرج بشه

بخشی از درامد شغل دوم باید پس انداز بشه

هیچوقت پس انداز پول نقد نباشه

الان اگر اجاره خونه میدین کار سخت

ولی درکل با حقوق معلمی توی تهران نمیشه کاری کرد. شهرستان اوضاع بهتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقوق کارمند دولت هرجای ایران تقریبا ثابتهولی قیمت خونه کلی فرقشه

عزیزدلم من خودم شهر کوچیک زندگی میکنم باورت میشه برادرم ی زمین ۱۰۰متری تو بهترین نقطه شهر خرید سال ۹۸ قسطی ؟؟؟۵۰میلیون پیش داد ماهی ۱۰میلیون(۶تا برادر کوچیکم میداد +۴تا برادربزرگم) الان دو طبقه ساخته 

آره میتونی بخری ،چندتا وام اینا جور‌کنید اول یه خونه کوچیک و بعد قسطها تموم‌شد خونه را بزرگتر کنید 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

آره میتونی بخری ،چندتا وام اینا جور‌کنید اول یه خونه کوچیک و بعد قسطها تموم‌شد خونه را بزرگتر کنید

بدبختی اینه وام و به سادگی نمیدن

اموزش پرورش که هیچ توی رفاهیات

حالت عادیم باید سپرده و گردش حساب بالا داشته باشی

بدبختی اینه وام و به سادگی نمیدناموزش پرورش که هیچ توی رفاهیاتحالت عادیم باید سپرده و گردش حساب بالا ...

الان‌مهر ایران‌ خیلی وام‌های خوبی میده 

قرض الحسنه ها بهتر وام‌میدن چند ماه باید با حسابتون‌کار کنید سپرده بزارید بعد وام‌بگیری ،طلا بخری و...بعد زیاد شد بفروشی زمین یا خونه بخری اینطوری باید پبش بری

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍