shahtoott مدیر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 3381 عنوان چرا بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 67 پست یه خواستگار داشتم جواب رد دادم بهش بعد چند ماه پیام داده خوبی شخص مناسبت را پیدا کردی؟؟ به نظرتون هنوز میخواد منو یا از کنجکاوی پرسیده چه جواب بدم بهش 🥰🥰 1404/06/08 | 00:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahtoott مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 3381 البته خیلی دقت کن هم تو رد کردن هم تو تایید و قبول کردن خواستگارچون اشتباه تو هر دوش باعث ضربه بدی م ... دوست ندارم از خودم کمتر باشه حقوقش که هست وگر نه بد نبود 🥰🥰
اقایتنها عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 251 دوست ندارم از خودم کمتر باشه حقوقش که هست وگر نه بد نبود خوب خوبه فکرت بااااید مرد بالا تر باشه خصوصا مالیولی همونم راه داره اقا🤚
shahtoott مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 3381 فردا آزمون توشهری دارم استرس دارم هعی من دفعه نهم قبول شدم شبش خیلی گریه کردم با پدرم قعر بودم پول نداشتم ولی رفتم و قبول شدم 🥰🥰
shahtoott مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 3381 خوب خوبه فکرت بااااید مرد بالا تر باشه خصوصا مالیولی همونم راه داره خیلی بهش فکر کردم ولی راهی نداشت حداقل بیست میلیون بیشتر میگیرم البته اون نمی دونست فکر میکرد یه کارمند ساده هستم تازه با غرور از کار و شغلش میگفت منم چیزی نگفتم ولی خب نمیشد واقعا 🥰🥰
awaaaaaaaa عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 13443 هعی من دفعه نهم قبول شدم شبش خیلی گریه کردم با پدرم قعر بودم پول نداشتم ولی رفتم و قبول شدم خداروشکر
اقایتنها عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 251 خیلی بهش فکر کردم ولی راهی نداشت حداقل بیست میلیون بیشتر میگیرم البته اون نمی دونست فکر میکرد یه کا ... خب باید ببینی از لحاظ هوش و استعداد و توانایی چطوره؟؟خیلیا هستن میتونن تو اااانی حرکت کنن که طرف به گردشم نرسه اقا🤚
shahtoott مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 3381 خب باید ببینی از لحاظ هوش و استعداد و توانایی چطوره؟؟خیلیا هستن میتونن تو اااانی حرکت کنن که طرف به ... بعید میدونم سی و چهار سالش بود میخواست حرکتی بزنه تا الان زده بود 🥰🥰
اقایتنها عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 251 بعید میدونم سی و چهار سالش بود میخواست حرکتی بزنه تا الان زده بود هییییی بعضیا هستن اینقدر جو خونشون منفی هست که خودشونو باور نمیکننمن روزی که ازدواج کردم یه ارزوهایی داشتم که الان فکر بهش میکنم خندم میگیرهبس که تو جو منفی بودم اقا🤚