اگر خواست ادامه بده مثلا بگو با بزرگتر هام صحبت کنید
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
خدا بزرگه امروز داشتم برای پسر دایم ک ۲۳سالشه برنامه ریزی میکردم ک با حقوقش بتونه برنامه ریزی کنه برای جهاز خریدن خیلی ذوق داشت و خوشحال بود.عین دهه های قبل ولی نمیدونم چرا وقتی سن میره بالا طرف ذوقش نداره اگر داره عین ۲۰یا ۳۰سالگی نیست
ببخش هی میپرسم میشه بیشتر توضیح بدی چیاکردی ،چقدهزینه کردی اسم چیزای که استفاده کردی ولطف کنی بگی
عزیزم اشکالی نداره من خیلی سیاه بودم البته پوست بدنم سفید بود به خودمم نمیرسیدم ولی الان ماسک میزنم من گوجه و سرکه زدم البته سرکه خیییلی کممایه بردار شد پوستم میشورم یه روز درمیون میرم حموم حتما صورتمو هر هفته اصلاح میکنم موهام همیشه تمیز به خودم احترام میزارم محترمانه حرف میزنم مثل قبلم هر چیزی نمیگم لباسی میپوشم که بهم بیاد