2777
2789
عنوان

پر کسی و بی کسی

66 بازدید | 9 پست

یعنی اگر توی خونه مون اتفاقی هم برامون بیفته،خونواده شوهرم متوجه نمیشن‌‌..از بس که بی وفا و بی معرفت هستن.....آنقدر دلم گرفته که حد نداره وقتی میبینم دوستام رو که خونواده ی شوهرشون چقدر محبت میکنند زنگ میزنن سر میزنن ولی خونواده ی شوهر من اصلاااااااا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب تازه راحتیمن که خودم دوری کردم چیزی متوجه نشنهمه ش توقع و دخالته

آخه اگر کار داشته باشند فقط زنگ می‌زنند اونم فقط به شوهرم 

نه برای احوالپرسی 

ولی باز شوهرم هلاکشونه

آخه اگر کار داشته باشند فقط زنگ می‌زنند اونم فقط به شوهرم نه برای احوالپرسی ولی باز شوهرم هلاکشونه

برا منم همینطوره عزیزم، اصلا انگار وجود ندارم، برام مهم نیس

کسی که بهم ارزش نذاره رو منم ارزشی نمیزارم

شوهرمم خانواده ش هستن دیگه، هرکار دوس داره بکنه، یه روزی خودش متوجه میشه، متوجه نشد هم که نخواسته مهم نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برا منم همینطوره عزیزم، اصلا انگار وجود ندارم، برام مهم نیسکسی که بهم ارزش نذاره رو منم ارزشی نمیزار ...

ممنون بابت حرفات عزیزم...

کاش منم می‌تونستم اهمیت ندم ،😔😔