2777
2789
عنوان

خونه ی جدید و زندگی جدیدم بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 85 پست
این عشق نیس😂😂داره تیغ میزنهپسره هم استفادشو میکنه

کاش همه مردا اینجوری استفاده کنن و حقو حقوق پارتنر بدن احترام بذارن محبت کنن حمایت کنن شما اسمشو بذار استفاده ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همه مردا اینجوری استفاده کنن و حقو حقوق پارتنر بدن احترام بذارن محبت کنن حمایت کنن شما اسمشو بذا ...

در ازای چی؟؟؟ ارزششو داره؟؟؟وقتی طرف شوهرتم نیس چه حق و حقوقی

داری خودتو گول میزنی یا ملتو؟؟

اخه از لحاظ روحی قبول کن بعد7سال خیلی سخته جداشدن توسعی کن عبرت بگیری اون خیلی زیاد دلسوزی میکرد ورو ...

اتفاقا هر چی میگم گوش میده و من اصلا آدم احساسی نیستم من سعی می‌کنم از زندگیم لذت ببرم و خوشحالیم وابسته بع آدم دیگه نباشه 

کاربر چای داغ هستی؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

در ازای چی؟؟؟ ارزششو داره؟؟؟وقتی طرف شوهرتم نیس چه حق و حقوقیداری خودتو گول میزنی یا ملتو؟؟

عزیزم مهریمو هر ماه میده سالن زیبایی قراره برام بزنه مخارج زندگیمو کامل میده من دوس ندارم ازدواج کنم 

اتفاقا هر چی میگم گوش میده و من اصلا آدم احساسی نیستم من سعی می‌کنم از زندگیم لذت ببرم و خوشحالیم وا ...

خداروشکر که عاقلی عزیزم حداقل مثل خواهر دوستم نشی خیلی عذاب کشید

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عزیزم مهریمو هر ماه میده سالن زیبایی قراره برام بزنه مخارج زندگیمو کامل میده من دوس ندارم ازدواج کنم

انشالله که پسره تا آخر پات بمونه

وگرنه که آدم میشه عروسک این اون😑