2777
2789
عنوان

خونه ی جدید و زندگی جدیدم بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 85 پست
خداروشکر که عاقلی عزیزم حداقل مثل خواهر دوستم نشی خیلی عذاب کشید

ببین من تصمیم داشتم تنها زندگی کنم ولی وقتی کسی که کنارمه با اخلاق و مهربون ‌ و حامیه قبولش می‌کنم آدما مجبور نیستن تو رابطه بمونن بهردلیل و خودشون زجر بدن رابطه وقتی قشنگه که آدم رشد روحی و مالی کنه اگه هم تنها شد بازم زندکی ادامه داره من برا پسرم خیلی جنگیدم ودر اخرسپرذم بخدا هیچ کس همیشگی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من تصمیم داشتم تنها زندگی کنم ولی وقتی کسی که کنارمه با اخلاق و مهربون ‌ و حامیه قبولش می‌کنم آ ...

قبول دارم اولاش همه خوبن بقول گفتنی بدست اوردن عشق یا هرچی خوبه ولی نگه داشتنش مهم تره وهنر میخواد الان پسرت کجاست پیش باباشه؟اونم‌مجرده هنوز؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
قبول دارم اولاش همه خوبن بقول گفتنی بدست اوردن عشق یا هرچی خوبه ولی نگه داشتنش مهم تره وهنر میخواد ا ...

عزیزم من حتی اگه این آدم بره به هیچ جام بر نمیخوره لوازم صفر تا صد زندگی دارم پس انداز دارم خودمم شاغلم دوتا شغل دارم پسرم پیش باباشع مجرده 

عزیزم من حتی اگه این آدم بره به هیچ جام بر نمیخوره لوازم صفر تا صد زندگی دارم پس انداز دارم خودمم شا ...

حتی اگر چندسال بگذره؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
حتی اگر چندسال بگذره؟

حتی اگه صد سال بگذرع نمیشغ یکیو به زور نگه داشت اشتباه اکثر زنا همینه که بهشون خیانت میشه می‌خوان بزور بمونن منم بزور مونده بودم تجربه شد برام تا زمانیکه هست ازش لذت میبرم حالم خوبه وقتی رفت زندگی ادامه داره 

انشالله که پسره تا آخر پات بمونهوگرنه که آدم میشه عروسک این اون😑

تااخر یعنی کجاکی گفته آدما تاابد باید بمونن نهایت برع همین فردا منم زندگیمو دارم لذت میبرم رشد میکنم خیلی زندگی قشنگی دارع و تا زمانی که نفس میشه کشید زندگی باید کرد 

حتی اگه صد سال بگذرع نمیشغ یکیو به زور نگه داشت اشتباه اکثر زنا همینه که بهشون خیانت میشه می‌خوان بز ...

انشالله شما درس عبرت بگیری ازاون یه عده که اینجورین