2777
2789
عنوان

قاطی کردن دوتا شیرخشک

111 بازدید | 18 پست

سلام پسرم بلاک و نان بهش میسازه ولی ببلاک وزن نمیگیره نان یبوست شدید میتونم در طول روز ببلاک بدم صبح و شب فقط نان بدم یعنی دوبار

غذا کمکی هم سع هفتس شروع کردم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بعضی بچه ها مشکلی پیدا نمیکنن

به نظر من تا یکی دو ماه دیگه ببلاک بده،وقتی کامل غذاخور شد نان یا آپتامیل بده. اون موقع دیگه میتونی با غذا یبوست رو کنترل کنی،مثلا روغن زیتون قاطی غذاش بریزی

ن عزیزم اصلا اینکارو نکن بگرد ی شیرخشکی پیدا کن که بهش بسازه پسرمنم همینطوری بود هیچ شیرخشکی بهش نیوفتاد از اخر سوپرامیل افتاد بهش.... اپتامیل و بیومیل و تروویتال اینارو امتحان کن ببین چطوره شاید یک کدوم افتاد

من+نی نی+باباش=❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم اصلا اینکارو نکن بگرد ی شیرخشکی پیدا کن که بهش بسازه پسرمنم همینطوری بود هیچ شیرخشکی بهش نیو ...

فقط و فقط ببلاک و نان 🥲💔 میخوام نان رو مث کمکی یخ وعده در روز بهش بدم فقط 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

فقط و فقط ببلاک و نان 🥲💔 میخوام نان رو مث کمکی یخ وعده در روز بهش بدم فقط

ببین عزیزم همه شیرخشک ها از نظر کالری یکسان هستن ی نظریه غلط تو مردم جا افتاده شیرخشک ها باهم فرق میکنن و بچه رو. تپل میکنن. اصلا اینطوری نیست همون شیری که بهش میسازه بده بخوره. دومدل شیرخشک بچتو از شیر زده میکنه هاا. تازه. اون موقعس دردسرات شروع میشه

من+نی نی+باباش=❤

پنج

پنج ماهشو تموم کرد ببلاک ۲ بده بهش 

منم یچم با نان وزن نگرفت با ببلاک کامفورت گرفت

ببلاک ۲ رو شروع کن ببین وزن میده

یه وعدشو فعلا نان بده یه وعدشو ببلاک هیچی نمیشه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پنج ماهشو تموم کرد ببلاک ۲ بده بهش منم یچم با نان وزن نگرفت با ببلاک کامفورت گرفتببلاک ۲ رو شروع کن ...

من هرچی ببلاک میدم همونه که همونه دو روزه دو وعده نان دادم لپاش دراومده بخدا 

پنج ماهشو تموم کرد ببلاک ۲ بده بهش منم یچم با نان وزن نگرفت با ببلاک کامفورت گرفتببلاک ۲ رو شروع کن ...

عزیزم چرا بنده خدارو راهنمایی غلط میکنی.دوتا طعم متفاوت شیر به مرور بچه رو از شیر دلزده میکنه اونوقته ک نمیخوره ها

من+نی نی+باباش=❤

من هرچی ببلاک میدم همونه که همونه دو روزه دو وعده نان دادم لپاش دراومده بخدا

فکرمیکنی عزیزم

شیری ک بچه نسازه اصلا تپلش هم نمیکنه. همون ببلاک بده غذای کمکی رو هم شروع کن. حریره فرنی.پوره میوه و پوره سیب زمینی سوپ با کره. بخوره لپاش زودتر درمیاد تاشیری ک بهش نسازه

من+نی نی+باباش=❤

عزیزم چرا بنده خدارو راهنمایی غلط میکنی.دوتا طعم متفاوت شیر به مرور بچه رو از شیر دلزده میکنه اونوقت ...

نمیشه همین یه ماهو بدم؟