leyli_gol مدیر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 110 عنوان بی بی چکم روز 12 منفی شد😔 | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست روز 12 انتقال جنین بلاست هستم بی بی چکم منفی شده خیلی ناراحتم خدا چرا نمیبینه منو « من سپردم به خدا، هرچه میخواهد. :) » 1404/06/07 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leyli_gol مدیر استارتر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 110 جاریمم دو تاسقط داشته این دفعه کل نه ماه هر روز یو امپول پروژسترون زد بچش موند.انشالله خدا بهت میده ... سر بچه دومم سرکلاژ بودم استراحت بودم امپول میزدم بازم 7 ماه زایمان کردم و بچم نموند انگار خدا دلش نمیخاد من بچه داشته باشم لابد لایق نیستم دیگه « من سپردم به خدا، هرچه میخواهد. :) »
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14626 انقد از این کارا کردم هرکاری ک بگی کردم من دیگه لوله هام رو از دست دادم طبیعی باردار نمیشم ای وی اف ... منم هیدروسالپنکس شده لوله هام....
leyli_gol مدیر استارتر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 110 اگ پریود نشدی صبر کن گاهی روزای بالاتر جواب میده آخه جنین بلاست زیر ده روز مشخص میشه روز 12 حداقل باید حاله داشت « من سپردم به خدا، هرچه میخواهد. :) »
leyli_gol مدیر استارتر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 110 حرف دل منو زدی دقیقاچرا به مایی که اینقدر زجر میکشیم بچه نمیده و به یکی که نمیخاد و بعدم سقط میکنه م ... دقیقا ما از وجود خودمون هم خجالت زده ایم تو این دنیا هیچ عدالتی وجود نداره « من سپردم به خدا، هرچه میخواهد. :) »
leyli_gol مدیر استارتر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 110 منم هیدروسالپنکس شده لوله هام.... فعلا هرچی بلاس برای ما نازل میشه خدارو ببینم خیلی باهاش حرف دارم « من سپردم به خدا، هرچه میخواهد. :) »
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14626 دقیقا ما از وجود خودمون هم خجالت زده ایم تو این دنیا هیچ عدالتی وجود نداره البته من یه پسر ۷ساله دارم عزیزم خدا رو هزار بار شکر بابت وجودش اما خودم تک فرزندم، اصلا فکرشم نمیکردم پسرم مثل خودم تنها بمونهیه کم مشکلات اضطراب و دوست یابی داره همش به خاطر تنها بودنش هست همش تقصیر منه
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14626 فعلا هرچی بلاس برای ما نازل میشه خدارو ببینم خیلی باهاش حرف دارم منم واقعا میخام بدونم مشکل خدا با من چیه
leyli_gol مدیر استارتر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 110 البته من یه پسر ۷ساله دارم عزیزم خدا رو هزار بار شکر بابت وجودش اما خودم تک فرزندم، اصلا فکرشم نمیکر ... عزیزم خداروشکر هذا حفظش کنه انشالله بازم باردار میشی « من سپردم به خدا، هرچه میخواهد. :) »
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14626 عزیزم خداروشکر هذا حفظش کنه انشالله بازم باردار میشی خودت که میدونی عزیزم مشکلات مون شبیه هستبدون لوله سالم که نمیشه باردار بشم
leyli_gol مدیر استارتر عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 110 منم واقعا میخام بدونم مشکل خدا با من چیه چند ماه پیش خاهرم تعریف کرد یه خانم ک معتاد بوده ناخواسته باردار شده 4تا بچه ام داشته پنجمی ک دنیا اومده و ناخواسته بوده رو بعد از ب دنیا اومدن خفه کرده بود اخه این انصافه این عدالته؟؟؟ آدم حق داره ناراحتشه « من سپردم به خدا، هرچه میخواهد. :) »
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14626 چند ماه پیش خاهرم تعریف کرد یه خانم ک معتاد بوده ناخواسته باردار شده 4تا بچه ام داشته پنجمی ک دنیا ا ... ای وای والا شوهر من هربار رفتیم دکنر پرسیدن اعتیاد داری،الکل مصرف میکنی...به خدا این معتاد ها سالم ترن از نظر جنسینمیدونم چی بگم واقعا....