2777
2789
عنوان

یه رازی بگم

224 بازدید | 31 پست

من تا الان که بالای ۳۰سالم هست ازدواج نکردم پیش خودم که فکر میکنم دلیلش اینه من اصلا با جسممم کنار نیومدم یعنی از همون ۱۸،۱۹سالگی بدنم دفرمه شد کورتیزولم زد بالا پاهام زشت شد همیشه میگفتم کی میاد منو بگیره الانم با یه پسریم که حالم ازش بهم میخوره ولی چون کس دیگه ای نیست باهاشم بهشم گفتم دوست ندارم خودش ول کن نیست ولی همین پسرم مشکلات جسمیمو آورد جلو چشم اینجام گفتم خالی بشم🥲

چه مشکلی

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مشکلی

بدنم شل و وله پاهام منظور ساق و ران باسن بدریخت به خاطر کورتیزول بالاست دکتر رفتم داخلی ،پوست ،غدد کاری نمیتونم بکنن از پیکر تراشیم هم میترسم هم راستش کسی نیست بعدش ازم مواظبت کنه 

به نظرم مشکلت اینه که عزت نفس نداریچرا از پسره خوشت نمیاد؟ اگر پول داره ادامه بده

نه بابا پول چی من پول دارم نسبت به اون البته اصلا پولی خرجش نمیکنما اونم خرج آنچنان نمیتونه بکنه

خب کاری نداره که همت کن شش ماه بری باشگاه از این رو به اون رو میشی

متاسفانه باشگاها هم‌مربیا نااگاهن میزنن ماکار میکنن بدتر بعدم من با باشگاه حل نمیشه مشکلم رفتم که میگم