2777
2789
عنوان

یه رازی بگم

250 بازدید | 31 پست

من تا الان که بالای ۳۰سالم هست ازدواج نکردم پیش خودم که فکر میکنم دلیلش اینه من اصلا با جسممم کنار نیومدم یعنی از همون ۱۸،۱۹سالگی بدنم دفرمه شد کورتیزولم زد بالا پاهام زشت شد همیشه میگفتم کی میاد منو بگیره الانم با یه پسریم که حالم ازش بهم میخوره ولی چون کس دیگه ای نیست باهاشم بهشم گفتم دوست ندارم خودش ول کن نیست ولی همین پسرم مشکلات جسمیمو آورد جلو چشم اینجام گفتم خالی بشم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه راز نیست 

حرف هستش 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

چه مشکلی

بدنم شل و وله پاهام منظور ساق و ران باسن بدریخت به خاطر کورتیزول بالاست دکتر رفتم داخلی ،پوست ،غدد کاری نمیتونم بکنن از پیکر تراشیم هم میترسم هم راستش کسی نیست بعدش ازم مواظبت کنه 

به نظرم مشکلت اینه که عزت نفس نداریچرا از پسره خوشت نمیاد؟ اگر پول داره ادامه بده

نه بابا پول چی من پول دارم نسبت به اون البته اصلا پولی خرجش نمیکنما اونم خرج آنچنان نمیتونه بکنه

خب کاری نداره که همت کن شش ماه بری باشگاه از این رو به اون رو میشی

متاسفانه باشگاها هم‌مربیا نااگاهن میزنن ماکار میکنن بدتر بعدم من با باشگاه حل نمیشه مشکلم رفتم که میگم