2777
2789
عنوان

یه رازی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 31 پست
متاسفانه باشگاها هم‌مربیا نااگاهن میزنن ماکار میکنن بدتر بعدم من با باشگاه حل نمیشه مشکلم رفتم که می ...

وای نه بابا اصلا اینجوری نیست منم بدنم شل و ول بود همیشه قوز میکردم 

یه ماهه میرم باشگاه عاشقش شدم هم خیلی خوش اخلاقن و روحیم عوض شده هم کلی بدنم بهتر شده اعتماد به نفسم رفتع بالا

لایک نکن😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره همیشه تو خودم بوده ولی اینجا گفتم بگم خالی شم

خب مگه مشکلات چی هستش که اون شخص بهت همچین حرفی را زده 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

خب مگه مشکلات چی هستش که اون شخص بهت همچین حرفی را زده

پاهام دفرمس ساق پام اصلا شکل نداره مچ پام باد کردی انگار رونام شان باسنم شل پهلو و شکم دارم اون بهم گفت تو بااین بیست که شبیه مرداست در حالی که نیست و اون مچ پات

پاهام دفرمس ساق پام اصلا شکل نداره مچ پام باد کردی انگار رونام شان باسنم شل پهلو و شکم دارم اون بهم ...

به خودت برس 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

دقیقا چیکار کنم؟اینم بگم من سالهاست بیخوابی دارم کیفیت خوابم به شدت بده افسرده ام سالهاست یعنی از هم ...

بی خوابی هم به خاطر 

استرسی که داری 

استرست به خاطر فکرایی که می کنی 

فکری که داری بخاطر 

اینکه چرا من اینطوری شدم 

همسن و سالای من اون طوری هستند 

و....

بی خوابی هم به خاطر استرسی که داری استرست به خاطر فکرایی که می کنی فکری که داری بخاطر اینکه چرا من ا ...

اره دقیقا دوستای من همشون فیتن من هر غذایی میخورم انگار زهر میخورم