2777
2789
عنوان

یه رازی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 31 پست
متاسفانه باشگاها هم‌مربیا نااگاهن میزنن ماکار میکنن بدتر بعدم من با باشگاه حل نمیشه مشکلم رفتم که می ...

وای نه بابا اصلا اینجوری نیست منم بدنم شل و ول بود همیشه قوز میکردم 

یه ماهه میرم باشگاه عاشقش شدم هم خیلی خوش اخلاقن و روحیم عوض شده هم کلی بدنم بهتر شده اعتماد به نفسم رفتع بالا

لایک نکن😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره همیشه تو خودم بوده ولی اینجا گفتم بگم خالی شم

خب مگه مشکلات چی هستش که اون شخص بهت همچین حرفی را زده 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

خب مگه مشکلات چی هستش که اون شخص بهت همچین حرفی را زده

پاهام دفرمس ساق پام اصلا شکل نداره مچ پام باد کردی انگار رونام شان باسنم شل پهلو و شکم دارم اون بهم گفت تو بااین بیست که شبیه مرداست در حالی که نیست و اون مچ پات

پاهام دفرمس ساق پام اصلا شکل نداره مچ پام باد کردی انگار رونام شان باسنم شل پهلو و شکم دارم اون بهم ...

به خودت برس 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

دقیقا چیکار کنم؟اینم بگم من سالهاست بیخوابی دارم کیفیت خوابم به شدت بده افسرده ام سالهاست یعنی از هم ...

بی خوابی هم به خاطر 

استرسی که داری 

استرست به خاطر فکرایی که می کنی 

فکری که داری بخاطر 

اینکه چرا من اینطوری شدم 

همسن و سالای من اون طوری هستند 

و....

بی خوابی هم به خاطر استرسی که داری استرست به خاطر فکرایی که می کنی فکری که داری بخاطر اینکه چرا من ا ...

اره دقیقا دوستای من همشون فیتن من هر غذایی میخورم انگار زهر میخورم