پیتزاپپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 60 عنوان سرطان 157 بازدید | 13 پست درمورد سرطان خون نوع aml.m2 اطلاعاتی دارین؟کسی اطرافتون بوده این مشکلو داشته باشهتوروخدا هرچی میدونین بگینخیلی نگرانمبراتون دعا میکنم 1404/06/06 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزاپپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 60 کی مبتلاس؟ یکی از عزیزام😭میشه راهنماییم کنین
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 4206 یکی از عزیزام😭میشه راهنماییم کنین سرطان تو بدن هرکسی متفاوته تنها نصیحتم اینه از باهاش بودن لذت ببر تو از ی ثانیه بعد خبر نداریاین لحظه رو خراب نکنانشالله خدا شفاشون بده عزیزم هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
پیتزاپپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 60 سرطان تو بدن هرکسی متفاوته تنها نصیحتم اینه از باهاش بودن لذت ببر تو از ی ثانیه بعد خبر نداریاین لحظ ... شما تجربه ای داری؟میشه لطف کنی بقیه رو تگ کنی چون من کسی رو نمیشناسم
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 4206 شما تجربه ای داری؟میشه لطف کنی بقیه رو تگ کنی چون من کسی رو نمیشناسم خوش خیمه یا بدخیم؟اگر خوش خیم باشه ینی تو بدن پخش نشده باشه ب احتمال ۸۰ درصد خوب میشه هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
پیتزاپپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 60 خوش خیمه یا بدخیم؟اگر خوش خیم باشه ینی تو بدن پخش نشده باشه ب احتمال ۸۰ درصد خوب میشه هنوز مشخص نشدهولی سونوگرافی از طحال و کبد تا یک هفته ی پیش سالم بوده
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 4206 هنوز مشخص نشدهولی سونوگرافی از طحال و کبد تا یک هفته ی پیش سالم بوده اگر بدخیم نباشه اوکی میشهاما اگر بدخیم باشه..و اینکه تا وقتی متاستاز نده ب جاهای دیگه میشه کنترل کردجلسات شیمی درمانی رو حتی یکروز هم جا ب جا نکنه دقبق سر تاریخ برهچون تاثیر دارهتا وقتی ک ب بقیه اعضا سرایت نکنه قابل کنترله اما بقیه اعضای رو درگیر کنه دیگه کاری بر نمیاد از شیمی درمانی و دارو هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
پیتزاپپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 60 اگر بدخیم نباشه اوکی میشهاما اگر بدخیم باشه..و اینکه تا وقتی متاستاز نده ب جاهای دیگه میشه کنترل کرد ... توروخدا دعا کنین پخش نشده باشه تو بدندکتر گفت چون حال عمومیش خوبه هنوز پیشرفته نشده ولی من احساس میکنم چون دکتری بودن که روحیه میدادن به بیمار اینطوری گفتن
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 4206 توروخدا دعا کنین پخش نشده باشه تو بدندکتر گفت چون حال عمومیش خوبه هنوز پیشرفته نشده ولی من احساس میک ... من پیشنهاد میکنم خودتون تنها هم با دکتر صحبت کنیددکتر های مختلف شهرایی مثل یزد و تهران ببریدبیماری سختیه بع ی دکتر بسنده نکنیدمهم تر از همه روحیه مریض حفظ شهانشالله ک بهبود پیدا کنن عزیزم هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
پیتزاپپرونییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 60 من پیشنهاد میکنم خودتون تنها هم با دکتر صحبت کنیددکتر های مختلف شهرایی مثل یزد و تهران ببریدبیماری س ... سعی میکنمممنون از شمادکتر گفت بره بیمارستان شریعتی
sogol28d عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 4206 سعی میکنمممنون از شمادکتر گفت بره بیمارستان شریعتی خواهش میکنم عزیزمانشالله ک خیره هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه
zariyiii عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 2325 اطلاعات ندارم ولی انشالا خوب میشه همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد