2777
2789
عنوان

دخترم دیروز طبیعی به دنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 19 پست

برای ماما باید بگم من ماما داشتم و یجور کمک حال استرسم بود که وقتی هست انگار همه چی تحت کنترل

من بیمارستانم خصوصی بود

سر این یکی بچم متخصصم گفت مثله بچه ی اولت نیازی نیست ماماهمراه بگیری چون بیمارستانت خصوصیه همش درحال بررسی و چکاپ هستی

یه ماساژته اونم مامان برات میده!!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم میشه یکم در موردش بیشتر توضیح بدی چیکار کردی دردات شروع شد چند ساعت طول کشید زایمانت بی حس ...

عزیزم.من دوهفته اس هرروز روزی 4ق غ  گلاب و2کپسول روغن کرچک میخوردم.این هفته اخربه جای قرص روغن کرچک میخوردم روزی 2ق غ.ورزش پروانه والاکلنگ و یک ماهه ممتدانجام میدم.پیاده روی هم هرروز .صبح یکم عید خونریزی کردم و رفتم زایشگاه و اونجا 3سانت بازبودم ولی درد نداشتم.بعد از 2ساعت امپول فشارزدم  و یک ساعت بعدش دردام شروع شد.ساعت 2تا 6دردای شدیدداشتم.باتکنیک های ماماخداروشکر تموم شد.خیلی کمکم کرد.گاز انتونکس عالی بود.از 6تا هم زور زدنام شروع شد که ماما گفت حتما باید مدفوع کنی وگرنه زورهات جواب نمیده.منم مدفوع کردم و یک ساعت بعدش دیگه سربچه اومدتولگن و مامادید وومن و برد روتخت زایمان.اونجا کلاتو  پنج دقیقه با دوتازور دخترم به دنیااومد.

خدایا..راضی ام به رضای تو که ایمان دارم تو بهترین خیر را برای من می خواهی.
مبارکهههههه. عزیزم چجوری ماما انتخاب کردی. من اینجا غریبم. بخوام ماما هم بگیرم نمیدونم از کی بپرسم

من یکی از باتجربه ترین ماماهای شهرمون و گرفتم.خیلی عالی بود.کاربلد.ماهر.ریلکس.مهربون.باروحیه.خداروشکر میکنم.همش براش دعامیکنم

خدایا..راضی ام به رضای تو که ایمان دارم تو بهترین خیر را برای من می خواهی.