پدر شوهرم و مادر شوهرم به تمام بچه های دیگشون خرج عروسی ، سرویس طلا ، خونه ، ماشین ، مغازه دادن به ما هزار ندادن ، شوهرم چندین ماهه هی بهشون گفته که ما رو حمایت کنید ما هم عین اونا ، حمایت نکردن ، شوهرمم قهر کرده از خونه پدرش و قطع ارتباط میخواد کنه و رفته توی پارک خوابیده و بهشون گفته یا ما هم حمایت کنید یا همون بچه هاتون کافی هستن واستون ما رو فراموش کنید ، کارای مادر شوهرم و خانوادش همش کردن شوهرم بوده تا الان ،شوهرم بچه آخر هست ، بنظرتون با قطع ارتباط و این قهر راضی میشن زنگ بزنن بگن حمایت میکنیم عین بقیه بچه هامون یا نه ؟ خیلی واسه شوهرم ناراحتم
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونم میفهمم همشو تجربه کردم حالا انتظار دارن شوهر من براشون خرج کنه
شوهر من فقط روزانه آشپزی خونشون هم انجام میداد ،هفتگی کارای خونشون رو میکرد باور کن این همه محبت کرد ،درحالی که بقیه بچه هاش اصلا به بار خونش جارو نزدن حتی دختراش
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
خودت مستقیم با خانواده شوهر دهن به دهن نشو یا چیزی ازشون نخواه، اصلا چه از جانب خودت چه شخص دیگه حرفت به گوششون نرسه ، نمیدونیم در آینده چی میشه
تصمیم صفر و صد بذار شوهرت بگیره ، نمیشه محبورشون کرد
قطعا رابطه بهترین کاره
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
زندگیتون و خودتون بسازید ، من ۲۰سالم بود ازدواج کردم دانشجو بودم تمام این اتفاقات و تجربه کردم الان بعد این همه سال بهتر نشدن هیچ بدتر هم شدن رو اونا حساب نکنید
اگه حمایت نکنند قطعا قطع ارتباط میکنیم تا ابد ،وقتی فرق میزارن
ببین عزیزم الان اول زندگیتونه میدونم از این رفتار ناراحتی ولی از من بهت نصیحت اگه سالها بعد ... روزی همسرت خواست باوجود رفتارهای خانواده ش یه رابطه با حداقلی باهاشون داشته باشه کارت بهشون نباشه ،شما نرو ولی بزار اون خودش تصمیم بگیره ، ولی شما خودت دیگه سمتشون نرو ،خوشبخت بشین گلم ♥️