2777
2789
سلام بله بفرمائید

من لیسانس حسابداری دارم کارگر شرکتم

بنظرتون چیکار کنم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیسانس حسابداری دارم کارگر شرکتمبنظرتون چیکار کنم

دانشگاه که اصلا  خوب  نیست عملی به دانشجو اموزش نمیدن الان یه حسابدار حرفه ای می تونه ماهی ۶۰  دربیاره  شما برو اموزشگاه شهرتون اول خیلی خوب حسابداری رو بعد برنامه  نویسی (سئو )رو یادبگیر سقف درامد بالایی داره  و هر شرکتی برنامه نویس سئو نیاز داره  امکان دور کاری هم داره که پیشنهاد نمیدم عملی بهتره 

بعد هم برنامه نویسی پایتون  و طراحی سایت  با پایتون

دانشگاه که اصلا خوب نیست عملی به دانشجو اموزش نمیدن الان یه حسابدار حرفه ای می تونه ماهی ۶۰ دربیا ...

بنظرتون همین شرکتی که الان هستم بمونم و اینا رو یاد بگیرم و همینجا پیشرفت کنم 

یا اینکه نه 

کلا برم یه شرکت دیگه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

بنظرتون همین شرکتی که الان هستم بمونم و اینا رو یاد بگیرم و همینجا پیشرفت کنم یا اینکه نه کلا برم یه ...

امکان داره شرکت شما ۶۰ بده و شرکت دیگه۸۰ پس بستگی به حقوق داره 

اما کار خودت رو از دست نده همینجا بمون و در کنارش یادبگیر اینجا کار کن تا سابقه  برات درست بشه وقتی از ماهر بودن خودت مطمئن شدی برو شرکتای خفن تر درخواست کار بده