2777
2789
عنوان

برادر بی غیرت⚡️

442 بازدید | 19 پست

دیروز داداشم رلمو دید چیزی نگفت 

امروز رفت به برادر بزرگم حرفای اشتباه زد و پُرش کرد

منم اولین دوس پسرمه رابطمون هم کاملا سالمه و خانواده ها در جریانن 

رفت به برادر بزرگم گفته اینا همه کار کردن به دروغ اینم زنگ زده به مادرم گفته تو خرابی به خواهرم گفته خرابید دارید خراب بار میارید 

خیلی حرف پشت سرم زده گفته میخوام خونشو بریزم سرمونو کرد به ننگ در حالی که من هیچکار نادرستی نکردم جرمم دختر بودن یا دوس پسر داشتن؟

مامانم گفته چرا خودتون دوس دختر دارید گفته ما داشته باشیم مشکلی نیست ولی اون خرابه میکشمش 

به مامانم گفته خاک بر سرت با بچه تربیت کردنت 

حالم خیلی بده دوس پسرم گف بیام باهاشون حرف بزنم میگم ما برا ازدواج میخوایم همو ( یک جورایی غیر مستقیم گفت )

بعدم گف من جونم برا تو و خانوادم میخوان منو بکشن ،، بکشن مهم نیست🙂

دلم خیلی شکسته با ۱۹ ۲۰ سال سن یک بار دوس پسر نداشتم الانم که دارم دست از پا خطا نکردم و برادر خودم بهم میگه هرزه!

هر عشقی یک روز میمیرد ، مثال عشق من و تو (❁ ́◡`❁)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منطق نر ایرانی خودش هر غلطی میخاد میکنه ولی برای بقیه غیرتی میشه اگر پدرمادر پشتت هستند اهمیت نده ب ...

پدر مادر میخوان چیکار کنن وقتی اون نر بخواد کاری کنه

توی خیابون بلایی سرش بیاره هیچکاری از دست کسی بر نمیاد

دختر مازندرانم

خب به دوست‌پسرت بگو بیاد باخانوادت صحبت کنه نامزد کنید چندسال دیگه ازدواج کنید ولی اصلا نرو هعی بهش بگو داداشم گفت فلانت میکنم بیسارت میکنم‌که اگه‌یروزیم ازدواج کردید همین ادم‌میزنه توسرت میگه توداداشات این شکلی بودتد

خب داداشت دوس دختر داره،اون دختره هم خرابه؟؟داداش رلت چه گه خوره،بهش بگو باهاش حرف بزنه چرا اینکارو ...

میگه برا ما مشکلی نی برا این مشکله

ولا برا منو بشوید چی میگی 

برادر و زن برادرم بختمو رزقمو بسته مرتب برام دعا میگیرن نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن کلید خونه رو دارن و مادرم راضی نمیشه ازش کلید بگیره 

دیگه تو خواب ببینم ازدواج کردم و مادر شدم 

دیگه کیه ک حاضر باشه با دختر ۳۶ساله ازدواج کنه بجز پیرمرد ۷۰ ۶۰ 

من بالاخره نفهمیدم، اگه خانواده هاتون در جریانن پس این عکس العمل خانواده تون برای چیه؟

داداشام نمیدونستن

عزیزم یکم روحیه جنگاوریت ببر بالا جلوش وایسا کاری خواست بکنه بزن مغزش داغون کن یا بکش یا کشته میشی ب ...

بهش پبام دادم حتی جوابمو نداد