2777
2789
النگوهات نشکنه

عع النگو دقت کنید تو عکسه اسم خودم نوشتم افتاده خخخخ وای دستام اینقد سوخته حددددد نداره...فقط زیر النگو هام نسوخته ب امین میگم اگ دستام پر النگو بود نیمسوخت خخخ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

عع النگو دقت کنید تو عکسه اسم خودم نوشتم افتاده خخخخ وای دستام اینقد سوخته حددددد نداره...فقط زیر ال ...

وااای خاستم این بگم بهت که تو عکسه سایه تک پوشت افتاده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینقدر میترسم از رانندگی که عمرا یاد بگیرم

ن من اوایل می ترسیدم حالا ترسم ریخته 

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

عع النگو دقت کنید تو عکسه اسم خودم نوشتم افتاده خخخخ وای دستام اینقد سوخته حددددد نداره...فقط زیر ال ...

خخخخ فک کنم تا گردنت النگو بخره تو بازم سیر نمیشی

ضد آفتاب نمی زنی؟

دست کش چی ؟

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

خخخخ فک کنم تا گردنت النگو بخره تو بازم سیر نمیشیضد آفتاب نمی زنی؟دست کش چی ؟

چرا ضد آفتاب زده بودم منتهی عقلم ب مچ دستم نرسیده بود افتاب ب اونم رحم نکرده بود سوزوند 

خخخخ فک کنم تا گردنت النگو بخره تو بازم سیر نمیشیضد آفتاب نمی زنی؟دست کش چی ؟

اره چرا ضد آفتاب نزده 

من روزای آخر گفتم بذار یکم آفتاب سوخته بشم بفهمن مسافرت بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا ضد آفتاب زده بودم منتهی عقلم ب مچ دستم نرسیده بود افتاب ب اونم رحم نکرده بود سوزوند

دستا بیشتر می سوزن

من الان خوندم دیدم اسم هامون رو🤦‍♀️

بخدا اینقدر سرم شلوغ بود فقط عکس ها رو لایکیده بودم🤕

اره چرا ضد آفتاب نزده من روزای آخر گفتم بذار یکم آفتاب سوخته بشم بفهمن مسافرت بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خخخ ننه جان همش میگ بزار بفهمن سفر بودی انگار سواحل انتالیا بودم بفهمن سفففففررررر بودم...چرا ضد آفتاب زده بودم پشت دست صورت منتهی مچ دستم سوخته اونجا ک النگو نداره،🥺😥😥

دستا بیشتر می سوزنمن الان خوندم دیدم اسم هامون رو🤦‍♀️بخدا اینقدر سرم شلوغ بود فقط عکس ها رو لایکیده ...

ای دیوووونه خطم رو ماسه چطور بووود

خخخ ننه جان همش میگ بزار بفهمن سفر بودی انگار سواحل انتالیا بودم بفهمن سفففففررررر بودم...چرا ضد آفت ...

بگو همه میفهمن به لطف تو چون همیشه باهامونی از اون بابت خیالم راحته

@معدهعصبی11‍  ریپ نشدی

من وقتی از مسافرت میام دیگه اندازه یه سال باز پوستمو می سابم ک بره آفتاب سوختگی ها

ای دیوووونه خطم رو ماسه چطور بووود

از رو کاغذ بهتره خطتت مهندس جماعت🤣🤣🤣🤣

خطتت مثل دکتراس

@معدهعصبی11‍ ریپ نشدیمن وقتی از مسافرت میام دیگه اندازه یه سال باز پوستمو می سابم ک بره آفتاب سوختگ ...

آره لنتی طول می‌کشه به تنظیمات کارخانه برگردی