2777
2789
عنوان

بمونم پشت کنکور یا برم پیراپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 54 پست
نه دهم دیگه لغو شده فقط یازدهم و دوازدهم

چند روز قبل گفتن دوباره اینو. و ۴۰۵ هم هر دو پایه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیستم دوستام همه سال اول رفتن رشته های مدیریت اینا

من دوستام ترازاشون خیلی خوب شده 

دیگه قشنگ حس بدبختاااارو دارم 

یکمم ترسیدم از یازدهم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

میتونم بپرسم چه رشته ای

مامایی

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

من دوستام ترازاشون خیلی خوب شده دیگه قشنگ حس بدبختاااارو دارم یکمم ترسیدم از یازدهم

عه اونا هم پشت بودن؟ 

چون تو تجربی یک سال پشت موندن برای همه نرماله ، حتی اونایی که تیزهوشان هم میخونن بعضیاشون پشت میمونن 

عه اونا هم پشت بودن؟ چون تو تجربی یک سال پشت موندن برای همه نرماله ، حتی اونایی که تیزهوشان هم میخون ...

آره 

من سال دوم پشت کنکورم میشه یعنی من کنکوری 403بودم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

ببخشید یک سوال با اجازه استارتر 

به نظرتون اگر یک نفر آزاد پزشکی یا دارو برسونه و دوازدهمی باشه یعنی پشت کنکور نباشه و تراز کنکورش خوب باشه فقط چند تا نمره کارش رو خراب کردن بره آزاد بهتره یا بمونه پشت برای روزانه 

ببخشید یک سوال با اجازه استارتر به نظرتون اگر یک نفر آزاد پزشکی یا دارو برسونه و دوازدهمی باشه یعنی ...

خواهش میکنم عزیزم 

من دیروز که با یه مشاور خوب صحبت کردم گفتن اگه رشته خوب دولتی چه آزاد میاوردی میگفتم برو چون ممکنه سال بعد کارت خراب تر بشه