2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 50 پست
چه ربطی داره این چه نظری؟ شاید ایشون تو ۴۳ سالگی از شما شاداب‌تر باشه

ما ۱۶ سالمون بود اصلا درباره این چیزا فکرم نمیکردیم چه برسه نظر بدیم

وِل کُـن جَهــــانــ را ... قَهـــوه اتــ یَـــخ کَـــرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ۱۶ سال سن قشنگ تجربه داریا

چون خودم همین شرایط و دارم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

به نظرم این مورد چیزی نیست که از بقیه نظر بخواید. باید به شرایط زندگی و روحیه ی خودتون نگاه کنید. اگه شرایطشو دارید اقدام کنید. تک فرزندی اصلا خوب نیست. من با اینکه یه برادر دارم اما همیشه جای خالی خواهرو حس میکنم و تنها هستم

من مخالف تک فرزندی هستم. از اون طرف هم بچه پدر و مادر جوون و پر انرژی می خواد..اما نمی شه تعمیم داد...

شاید شما تو ۶۰ سالگی که زمان نوجوانی فرزندته حوصله داشته باشی باهاش بری تفریح..مهمونی و...شایدم یه نفر جوون هست و حوصله اش از یه ادم مسن کمتره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
به نظرم این مورد چیزی نیست که از بقیه نظر بخواید. باید به شرایط زندگی و روحیه ی خودتون نگاه کنید. اگ ...

من چند تا خواهر دارم ولی باز احساس تنهایی میکنم ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
مامان من خودش ۴۰ سالگی بچه دوم یعنی منو به دنیا آورد دیره حوصله نمیکشه البته به اسی هم بستگی داره

مهقا جابری هم ۴۰ سالشه تازگی نامزد کرده آدما شبیه هم نیستن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

به خاطر پسرم که تنهاست هرروز ازم می خواد .هر وقت هم یکی از فامیل بچه دار میشه پسرم دلش می خواد و نار ...

اینجا تحت هر شرایطی میگن بچه نیار 

حتی شما بگین من ۲۵ سالمه و صاحب نصف ثروت کشور هستم بازم میگن نیار 

خودتون شرایط رو نگاه کنین اگه مشکل جسمی خاصی ندارین حتما اقدام کنین

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630