2777
2789

اگه پول داشته باشم اون لحظه میخرم اگرنه مثلامیگم سری بعدازهمون یه سالگی یه فروشگاهم برم درحدیه بستنی یایدونه خوراکی قانعن هیچ وقت برابدست آوردن چیزی ندیدم گریه کنن مثلادخترم ازچیزی خوشش بیادفقط مطرح میکنه ومثلاتویه موقعیت مناسب براشون میخرم یعنی برم خیابون یه ادامس بخرم به همون قانعن😄بنظرتون خوبه یابد؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ولی ببرشون پارک بازار کمتر ببر، حالا عقده نشه براشون هی ببینن هی نداشته باشن خدانکرده

این نظر منه البته خوددانی

هرکس عاشق شود صبر پیشه کند و عفاف بورزد،هنگام مرگ شهید مرده.

خیلی خوبه برو سجده شکر کن

جفت بچه هام همینجورین 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

خوبه ولی ببرشون پارک بازار کمتر ببر، حالا عقده نشه براشون هی ببینن هی نداشته باشن خدانکردهاین نظر من ...

بازارمنظورم نبودهمیشه که بازارنمیرم😄منظورپیاده روی جایی میرم فروشگاه کاردارم کلی گفتم

خودت چی فکر میکنی؟

سوالی بودخودم نبایدفکری کنم 😄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز