2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنگینی از خیلی چیزا میاد بخش عمدش گناه کردن زیاد و انجام ندادن واجباته مثل غیبت کردن مثل دروغ گفتن زیاااد هیز بازی و ازاینجورکثافت کاریا،یه بخشیش بخاطر اینه که نذر میکنی و انجامش نمیدی همه ی اینا انرژی منفی دوت درست میکنه بهترین راهم نمازخوندنه نه اینکه بری به دهانویس بگی نجاتت بده باید نمازبخونی انرژی منفی هات از طریق چاکراهات منتقل بشه به زمین اینم زمانی اتفاق میفته که انرژی زمین تو بیشترین حد خودشه دانشمندا هم تحقیق کردن موقع اذان این اتفاق میفته،قرآن بذار پخش بشه و خودتم گوش کن

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

نمیدونم . اما مادرشوهرم بمن گفت چشم روته 😄اینو‌یادمه. توجه نکن ب این حرفا زیاد

اخه خودمم حالم خیلی بده

هم روحی هم جسمی

اصلا کار و زندگیم خوب پیش نمیره 

سمت هر چی میرم نمیشع

مدام  به بن بست میخورم

کاربری دست ۳ نفر

مسایل ت رو واضح بگووو

حالم بده هم روحی هم جسمی

مریضیدارم افسردگی

خواستگار برام نمیاد یا بیاد اصلا جور نمیشه

همش افکار منفی دارم از خودم و ظاهرم بدم میاد

از زندگی بیزارم

مدام توی درس و کارام به بن بست میخورم

وضعیت مالیم افتضاحه و 

کلی داستان دیگه

کاربری دست ۳ نفر

حالم بده هم روحی هم جسمیمریضیدارم افسردگیخواستگار برام نمیاد یا بیاد اصلا جور نمیشههمش افکار منفی دا ...

اکثر این حالتها رو من دارم میشه بگین کجا گفت سنگینی داری

و خیلی چیزهایی دیگه هست

حالم بده هم روحی هم جسمیمریضیدارم افسردگیخواستگار برام نمیاد یا بیاد اصلا جور نمیشههمش افکار منفی دا ...

کارایی که گفتم انجام بده..حرز امام جواد هم بگیر نمازش بخونن براتااا..در ضمن هرچی فکر انرژی میدی به اونا..ب کتفت هم نباشه گلم..زیاد بگو ماشالله لا حول و لا قوت..هیچ قدرتی بالا تر خدا نیست!!اینو گفتنش فایده نداره باید باوررر کنیم..ان شاءالله خیره.. فقط ایمانت قوی کن..ارتباط بیشتر بگیر...7تا جمعه هر شبش حدیث کسا بخون برا 5تن ال عبا..کمک بگیر از امام زمان باهاش حرف بزن افسردگیت میره کم کم..از خانم فاطمه زهرا علیهاالسلام بخواه بخت خوبی گيرت بیا..دعانویس هرگز نرو

کارایی که گفتم انجام بده..حرز امام جواد هم بگیر نمازش بخونن براتااا..در ضمن هرچی فکر انرژی میدی به ا ...

ابجی من اردیبهست حرز گرفتم ولی انقد حالم بدشد و اتفاق بد افتاد که الان یه ماهه درشاوردمگذاشتمش کنار نمیدونم مشکل از چی بوده

کاربری دست ۳ نفر